Kınık gençlik merkezinin yapımında sona gelindi

Kınık gençlik merkezinin yapımında sona gelindi

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Kınık Poyracık Mahallesi’nde yapımı devam eden Kınık Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını ilçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik ve Belediye Gençlik spor müdürlüğü ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, yapımında sona gelinen Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Kınık belediyesine ait 9300 metrekare açık alan olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis edilen belediye hizmet alanı üzerinde 3750 metrekare kapalı alana sahip gençlik merkezinde açık alanda halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve yürüyüş yollarının bulunduğu bildirildi.

“İlçemiz güzel bir yerleşkeye sahip olacak”

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, “Kınık’ta yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan Kınık Gençlik Merkezi içinde kapalı spor salonu, kütüphane, resim ve müzik atölyeleri, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu yer alacak.  Aynı zamanda Kınık Devlet Hastanesi arkasında açık futbol sahası, anadolu lisesi ve 2’inci etap TOKİ alanı ile ilçemiz güzel bir yerleşkeye sahip olacak. İlçemize ve gençlerimize hayırlı olsun. Projede emeği geçen Gençlik ve  Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a ve tüm emeği  geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Kınık Poyracık Mahallesi’nde yapımı devam eden Kınık Gençlik Merkezi’nin Haziran 2021’de  hizmete girmesinin planlandığı bildirildi.

5-184.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.