Kınık Palyatif Bakım Merkezi hizmete açıldı! 

Kınık Palyatif Bakım Merkezi hizmete açıldı! 

Kınık Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi, Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer ve Kaymakam Erol Türkmen önderliğinde törenle hizmete açıldı.

Kınık Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi. Açılış töreninde Kınık Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Devlet Hastanesi Başhehimi Uzm.Dr.Arif Cengiz Yanık’ta yer aldı. Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer’in açılış konuşması yaparak kurdeleyi kestiği törene Bergama İlçe Sağlık Müdürü Turgay Keser, Bergama Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Himmetoğlu ,İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt ve idari yönetimde katılım gösterdi.

2-747.jpg

“En büyük temennimiz vatandaşlarımızın sağlıkla hayatlarını geçirmeleri”

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer  palyatif  bakım merkezlerinin önemine değinerek, “En büyük temennimiz vatandaşlarımızın sağlıkla hayatlarını devam ettirmeleri ama insan yaşamında ne tür bir sağlık sorunu yaşayacağını bilemiyor. Vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarında, tedaviye ve bakıma ihtiyaç duyulduğu anda bu ve buna benzer sağlık hizmetlerine anında ulaşabilmesi çok önemli. Palyatif bakım merkezimizle, bizler hastanın geçirdiği zorlu dönemlerde, ağrılarını en aza indirgeyip, beslenmelerine kadar her durumlarını gözlemliyor ve gerekli bakımı sağlıyoruz. Palyatif bakım merkezimizin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

3-(1)-009.jpg

“Amacımız hastalarımızın acılarını dindirmek”

Açılış konuşmasının ardından söz alan Kınık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Arif Cengiz Yanık, “Bizim amacımız hastalarımızı mevcut hastalıkları ile ilgili olarak acılarını dindirmek, gerekli tıbbi ve fiziksel, pisiko sosyal destek vermektir. Palyatif Bakım Merkezimiz 6 yatak kapasitesi ile Anestezi uzmanımızın sorumluluğunda hizmete hazır. Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’e hizmetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

4-379.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.