Kış Okullarının adresi Bahçeşehir Koleji

Kış Okullarının adresi Bahçeşehir Koleji

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Kış Okulları başlıyor

Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim öğretim yılında İzmir’deki Bornova, 50. Yıl, Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde kış okullarının kapılarını öğrencilere açtı.

Bahçeşehir Koleji, başarılarını, 2017 Haziran ayında Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Derneği çatısı altında kurulan ve Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden profesyonel erkek basketbol takımıyla sürdürmeye başladı. Bünyesinde bulunan okullar sayesinde güçlü bir altyapı oluşturarak ülke çapında sorumluluk bilinci gelişmiş, 21. yüzyılın gerektirdiği tüm becerilere sahip, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapan, sporu seven, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu sporcular kazandırmayı amaç edinerek geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştirmeye başlayan Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 600’ü aşkın genç sporcuyu lisanslı sporcusu olarak kadrosuna aldı. Kısa sürede Türk Basketbolu’nun kilometre taşlarından biri olan Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, bu yıl itibariyle Bahçeşehir Koleji kampüslerinde Kış, Yaz Okulu ve Kamp programlarını başlattı.

Spor ve sanat branşlarında eğitim

30 Eylül itibariyle İzmir’deki kampüslerde başlayacak kış okullarında, Basketbol, Futbol, Futsal, Tenis, Voleybol, Golf, Yüzme, Masa Tenisi, Jimnastik gibi spor branşlarının yanı sıra Satranç, Drama, Piyano, Keman, Ritm, El işi, Seramik, Ebru, Dans, Çocuklar için Felsefe, Koro gibi sanat branşları ve Robotik/Kodlama eğitimleri verilecek. Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ayrıca düzenleyeceği Kayak, Basketbol, Sörf, Doğa, Sanat gibi kamplarla da akademik olduğu kadar sosyal yönden de gelişmiş bireyler yetiştirecek.

“Tüm İzmirlileri kampüslerimize bekliyoruz”

Bahçeşehir Koleji Bölge Koordinatörü Zeynep Hülagü, “Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Kış Okullarında öğrencilerimizin spor ve sanat alanlarında uzman eğitmen ve antrenör kadromuz ile kendilerini geliştirmeye devam etmeleri ve insanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler olarak yetişmeleri hedeflenmektedir. Kış okullarımız, tüm İzmirlilerin katılımına açıktır. Katılmak isteyenleri, İzmir’deki kampüslerimize bekliyoruz. Dışarıdan da her öğrenciye açık olan kış okullarımıza ilgili kampüslerden veya sorumlu Erhan Özvatan’ın 0 539 550 78 54 numaralı telefonundan detaylı bilgi de alabilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.