Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması'nda sona erdi!

Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması'nda sona erdi!

İzmir'i ve özellikle Kemeraltı bölgesini Türkiye ve dünya film endüstrisinin önemli lokasyonlarından birine dönüştürmek için düzenlenen Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması'nda kazananlar belli oluyor.

15 Mart 2019 tarihinde ilan edilen ve 30 Ekim 2019'da başvuruları sona eren yarışmaya Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 91 başvuru geldi. Yapılan değerlendirme sonucu finale kalan 24 film arasından kazanan filmler 22 Kasım 2019 - Cuma akşamı EGİAD Sosyal Etkinlikler ve Kültür Merkezi’nde (Tarihi Portekiz Sinagogu) belli olacak.

Hezarfen Film Galeri, Kentimiz İzmir Derneği ve TARKEM işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışmaya Konak Belediyesi ve EGİAD da destek veriyor. Uzunluğu en fazla 20 dakika olan ve 1/3'i Kemeraltı bölgesinde çekilmiş olan kısa filmlerden, kazanan 3 film Ödül Töreni'nden izlenecek. Bahar Kılıç Adilçe, Başak Bıçak, Cezmi Baskın, Deniz Sipahi ve Sunay Akın'dan oluşan yarışma jürisi tarafından belirlenen filmler içerisinden en iyi filme 10.000 TL, ikinci filme 5.000 TL, üçüncü en iyi filme ise 3.000 TL para ödülü verilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi için internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.