"Kitap Kulübü” için kadınlara Bilge Kayabalığı kitabı dağıtıldı

"Kitap Kulübü” için kadınlara Bilge Kayabalığı kitabı dağıtıldı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay, Funda Sakaoğlu moderatörlüğünde Örnekköy Mahallesi’nde yapılacak olan “Kitap Kulübü” için kadınlara Saltıkov-Şçedrin’nin Bilge Kayabalığı kitabını dağıttı.

Kitap dağıtımı sırasında konuşan Öznur Tugay “ Bugün Örnekköy’de sizlerle birlikte olmanın sevincini yaşıyorum.  Kitaplarımızı dağıttık. Bu kitapları 1 ay içinde okuyacak ve daha sonra bir araya gelerek, Funda Hanım’ın moderatörlüğünde tartışacağız. Hepimiz kitaplardan çıkardığımız sonuçları birbirimize anlatarak fikir alışverişi yapacağız. Birbirimizden farklı görünsek bile hepimiz kadınız, yaşadıklarımız aynı. Kendi yaşamlarımızdan yola çıkarak birbirimizin hayatına dokunacağız.” dedi. Okuma yazma bilmeyen kadınlara kitap okuma konusunda öğretmenlerin yardımcı olacağını vurgulayan Öznur Tugay “ En kısa zamanda Örnekköy Mahallesi’nde kadınlarımız için “Okuma-Yazma Kursu” açacağız. ” diye konuştu.  

KİTAP KULÜBÜ NEDİR?

Karşıyaka Belediyesi’nin Çarşı Kültür Merkezi’nde hizmete açtığı Büyüktanır Homeros Kütüphanesi bünyesinde “Kitap Kulübü” kurmuştu. Farklı yaş ve meslek gruplarından edebiyat tutkunlarını bir araya getiren kulüp, Funda Sakaoğlu'nun moderatörlüğünde kitap üzerine düşünceler paylaşarak kitapseverlerin birbirlerinin hayatlarına dokunmalarını amaçlıyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.