“KİTVAK, Geleneksel “Kurban Bayramı” etkinlikleri başladı

“KİTVAK, Geleneksel “Kurban Bayramı” etkinlikleri başladı

“KİTVAK, Geleneksel “Kurban Bayramı” etkinliklerini Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji bölümü ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji’de tedavileri devam eden çocuklarla gerçekleştirdi.

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) onkoloji tedavisi devam etmekte olan çocuk hastalar ve hasta yakınlarına yönelik geleneksel moral etkinliklerinden bir yenisini Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde gerçekleştirdi.


Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji bölümündeki etkinlik “Bayram Abla Animasyon Ekibi”nin gösterileri ile başladı.  Sofra Grup tarafından hazırlanan bayram pastasının kesilmesi ve hediyelerin dağıtımı ile sona erdi.Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen ziyarette ise Çocuk Onkoloji’de tedavileri devam eden çocuklar için hazırlanmış hediyeler hastalara ve ailelerine teslim edildi.


Kitvak Yönetim Kurulu Üyesi A.İklil Ulueren, etkinliklere katkılarından dolayı Bayram Abla Animasyon Ekibi ve Sofra Grubu’na teşekkür ederken “Vakıf olarak şu anda içinde bulunduğumuz hastanede ve konukevlerimizde bu zorlu süreci atlatmak için mücadele eden hastalar, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kitvak’ın üzerinde önemle durduğu ve hastalarımızın gerekli duyulan sağlık hizmetlerini büyük bir özenle aldıkları EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, EÜ Kitvak Konukevi ve DEÜ Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ndeki misafirlerimizi sık aralıklarla ziyaret ediyoruz. Yönetimleriyle irtibat halindeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi hasta ve hasta yakınlarının kendilerini yalnız hissetmemesi için vakıf olarak var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 


Ulueren “Umut olması, şifaya vesile olması dileklerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizden biri olan bu Kurban Bayramı kutlamamızda da geleceğimizin güvencesi çocuklarımızla ve çocuklarının iyileşmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan aileleri ve sağlık çalışanlarımızla güzel bir gün geçirdik. Bu vesileyle şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı’nın ülkemizde ve tüm Dünya’da barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.


Kutlama programında hazır bulunan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Görevlisi Prof Dr Mehmet Kantar da Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nin yapıldığı günden bu yana her zaman kendilerinin ve hastaların yanında olmaya devam eden Kitvak’a teşekkür ederken “Çocuklarımız ne yazık ki hasta olmaya devam ediyor. Bizler de elimizdeki tüm imkanlarla hastalarımızın ve yakınlarının yanında olmaya devam ediyoruz. Bu anlamda bizleri her vesile ile yalnız bırakmayan Kitvak’la aynı amaç doğrultusunda çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm camiamızın ve ülkemizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.