Kobe Bryant hayatını kaybetti!

Kobe Bryant hayatını kaybetti!

Kobe Bryant'ın Kaliforniya'da helikopter kazasında hayatını kaybettiğini doğruladı. Kaliforniya Polisi "konuyla ilgili olarak, "Calabasas’ta düşen helikopter kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Dünya basketbolunun efsane ismi Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği haberi son dakika olarak geçmeye başladı. TMZ’de yer alan özel haberde, NBA’nin unutulmaz yıldızı Kobe Bryant’ın bir helikopter kazasında öldüğü ifade edildi.

Bu kazada en az 5 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Helikopter kazasında kimsenin kurtulamadığı acil müdahale birimleri tarafından iletildi. Helikopterde bir yangın meydana geldiği ve kimsenin kurtulamadığı TMZ’de bizzat özel haber olarak vurgulandı. TMZ’nin ayrıca Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant’ın ölenler arasında olmadığı aktarıldı.

Spor dünyasını yasa boğa ölüm ile ilgili THY'den bir başsağlığı mesajı geldi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklamada, "Basketbol dünyasının efsanesi ve Türk Hava Yolları'nın küresel marka olma yolculuğundaki marka yüzü Kobe Bryant aramızdan ayrıldı. Eşsiz oyununu ve bizlere kattıklarını asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.