Kocaoğlu ve Çalkaya Üçkuyular Pazarı’nın Yeni Yerini İnceledi

Kocaoğlu ve Çalkaya Üçkuyular Pazarı’nın Yeni Yerini İnceledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Üçkuyular Pazaryeri’nin taşınacağı alanda incelemelerde bulunarak, Balçova Ata Caddesi’nin tek yön yapılacağı güzergahı gezdi.

Üçkuyular’daki Pazaryeri’nin arsa sahipleri tarafından boşaltılması nedeniyle Balçova’daki viyadük altına taşınan pazaryeri alanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya tarafından incelendi. Alanda kurulacak tezgahların konulacağı zemindeki çalışmaları ve araç geçiş noktalarını bürokratları ile birlikte inceleyen Başkanlar, notlar alarak yapılacak işlerin takvimini belirledi.

Balçova Ata Caddesi’nin tek yön yapılmasının ardından araçların kullanacağını yeni yol güzergahını da gezen Başkanlar Kocaoğlu ve Çalkaya, Balçova’nın yıllardan bu yana gelen sıkışık yapısından dolayı her geçen gün artan trafik sorunun, alternatif yollar ile aşmak dışında başka bir imkan olmadığını bu nedenle Çetin Emeç ve Eğitim Mahalleleri’nden geçecek yeni bir yola ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

fa231aff-ee53-45a5-9ce2-0727a7bed737

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.