Konak Başkan Batur'la Mutlu ve Umutlu!

Konak Başkan Batur'la Mutlu ve Umutlu!

Arif Çayan yazdı...

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un geçen haftalarda kullandığı bir cümle.

Bu cümleyi ne için kullandığını öğrenince, gerçekten Başkan Batur Konak için çalışıyor demekten kendinizi alıkoyamazsınız.

Konak Belediyesi’nin Zabıta ekiplerine ait bir araç, yayaların kullandığı kaldırımın yarısını kapatarak resmi plakalı aracı park etmiş.

img_3242-001-001.jpg

Bunu gören Zabıta Ekipleri de, arkadaşlarına kuralları uygulamış.

Tutanak tutmuşlar, cezasını kesmişler.

Kural herkes için geçerlidir,  yasa herkes için geçerlidir konusunda ender görünen bir durum.

Durum tabi ki, doğal olarak Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a da intikal ettirilmiş.

Başkan, ceza kesenleri tebrik etmiş,  ceza kesilene de uyarısını net vermiş, ‘Önce biz kurallara uyacağız, sonra kurallara uygun davranılmasını bekleyip, denetleyeceğiz”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, gün içinde nüfusu 1 milyonu aşan Konak’ı başka türlü idare etmek, hizmetleri aksatmadan yürütmenin imkânsızlığını da dip not olarak belirtmiş.

Ama en çok dip notu ise belediye de kendisi gibi görev yapan bütün herkese vermiş.  ‘Biz Konak için, Konak’a hizmet için görevimizin başındayız. Benim tüm ekip arkadaşlarım da bunu biliyor ve buna görev davranacaktır. Ayrıca bu tavrımızdan sadece çalışanlarımız değil, kurallara uymayan herkes bir ders çıkarmalı”

5e4fb7ba55427f1d88fc0e6e.jpg

Konak’ta nüfusun yoğunluğuna göre artan, iş merkezini yoğun olduğu bir ilçe. Bu durumda kuralları harfi hafine uygulamak, uygulayabilmek hizmetin ve başarının temelidir.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’da bunu en iyi bilen ve tahlil edenlerden. Kimseye taviz vermediği gibi, kimseye taviz verilmesini de kabul etmiyor.

aw943035_02-001.jpg

Sonuçta Konak’ın başkanı, Konak’ta yaşayan, Konak’ta geçen herkesin mutlu ve keyifli şehir hayatı sürebilmesi de onun ve ekibinin böyle özenli,  kurallı çalışmasına bağlı.

Konak, Başkan Batur’la mutlu, umutlu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.