KONAK HAREKETİ HERKESİ KAPSAYACAK

KONAK HAREKETİ HERKESİ KAPSAYACAK

Konak Hareketi'nin kurucusu ve lideri Coşkun Kalkanlı, İzmir Denizlililer Derneği'ni ziyaret etti.  

'Konak Hareketi' Lideri Coşkun Kalkanlı,  "Bizim Konak'ta projelerimiz olacak. Kendi gücümüz  kuvvetimizce yaraları kapatmak bize de iyi hissettirecek. İnsanları da sahipsiz olmadıklarına inandırmış olacağız. Bunu yaparkende biz parti gözetmeden hareket edeceğiz. Konak Hareketi herkesi kapsayacak" diye konuştu. 

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap'ın makamında gerçekleştirilen keyifli sohbette Kalkanlı, Konak Hareketi'ni tanıttı. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ziyareti için hemşehrisi Coşkun Kalkanlı'ya teşekkür ederek; "Biz olaya siyaseten bakmayız, biz hemşehriyiz diye bakarız. Yolunuz açık olsun. Denizlili bir EFENİN DE Konak siyasetinde olması bizlere gurur verir" diye konuştu.   

konak-hareketi-(2).jpeg

KONAK HAREKETİ NELER YAPACAK?

Kalkanlı, Başkan Kasap'a Konak Hareketi'nin hedeflerini şu sözlerle sıraladı: 

"Konak Belediyesi'nin birçok biriminde çalıştım. 20 sene memurluk yaptım. Aynı zamanda Kamu- İş'e bağlı Tüm Yerel Sen'de görev aldım. Yaklaşık 11 senedir siyasetin içinde zaten faal olarak varız. Farklı farklı isimlerle yol yürümüşlüğümüz var. Kırgınlıklarımız oldu, küskünlüklerimiz  oldu. Uzun zamandır düşünüyorduk yola çıksak mı? Yolda kimlerle yürüyebiliriz? Onların görüşleri nelerdir? İstişare ettik. Zamanı geldiğinde istifamızı verdik. Çok siyasi diyemeyiz aslında Konak Hareketi diye bir hareket başlattık. İnsanlara dokunma odaklı, gıda yardımlarıdır, sokak tiyatrolarıdır, bakkal defteri kapatmaktır ve bunların finansmanını dostlarımızla birlikte hazırladık. Herkes kendi gücünle, kuvvetinle birşeyler yapıyor, katkıda bulunuyor. Ve bunu bu şekilde uzun süre sürdürüp, o yaralara merhem olmak, yenilenmek, küskünleri barıştırmak, kırgınlıkları sona erdirmek, mızrakları çuvalın içine sokmak asıl amacımız bu. Sonrasında da 'yürüyelim' bakalım dedik. Sadece ben değilim tabi birçok ağabeyimiz ve kardeşlerimiz var" 

HERKESİ KAPSAYACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi'ne hizmet eden bir hareket olacaklarını ifade eden Coşkun Kalkanlı, "Zaten bizim ismimizin arkasında Altı Ok var. Konak Hareketi'ndeki altı ok zaten herşeyi anlatıyor. Bu kentin ben heryerini biliyorum. Sokak  sokak biliyorum. Arkamızdaki güçlü ekiple bir finans sağladık, fizibilitemizi yaptık. Konak'ta nerelere dokunursak faydalı oluruz? Bizim burada projelerimiz olacak. Kendi gücümüz  kuvvetimizce yaraları kapatmak bizi de iyi hissettirecek. İnsanları da sahipsiz olmadıklarına inandırmış olacağız. Bunu yaparkende biz parti gözetmeden hareket edeceğiz. Konak Hareketi herkesi kapsayacak" diye konuştu. 
Denizli Bekilli ilçesi doğumlu Coşkun Kalkanlı, ziyarette İzmir Denizlililer Derneği'ne üye olmayı da ihmal etmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.