Konak'ta minik yüreklerde Bayram sevinci

Konak'ta minik yüreklerde Bayram sevinci

Konak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları erken başladı.

Konak Belediyesi Kadın, Sosyal Politikalar ve Projeler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren Ballıkuyu ve Mersinli semt merkezindeki Oyun Odası gruplarına katılan minikler düzenlenen etkinlikler sayesinde bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Yaşları 4 ila 6 yaş arasında değişen çocukların 23 Nisan dolayısıyla sergilediği gösteriler göz doldurdu.  
konak_23-nisan_kutlamalari-(1).jpg

ATA’LARINA ŞİİRLE SESLENDİLER 
 

Aynı gün iki farklı semt merkezinde arka arkaya düzenlenen kutlamalarda minikler şiirler okuyup, dans etti. Kutlamaların ilk adresi Ballıkuyu Semt Merkezi’ydi. Giydikleri Atatürk portreli tişörtlerle semt merkezinin bahçesinde toplanan minikler, bayram sevincini çeşitli aktivitelerle doyasıya yaşadı. Anne ve babaların da seyirci olarak yer aldığı etkinlikte miniklerin sergilediği gösteriler büyük alkış aldı. Dans, mini tiyatro, şarkı ve şiirden oluşan gösteriler görülmeye değerdi. Öğretmenleri eşliğinde şirin kostümleri içinde gösterilerini kusursuz yapan çocuklar kapanışta hep birlikte İzmir Marşı’nı seslendirdi. 
 

HAYATINIZ BAYRAM TADINDA GEÇSİN
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin ikincisi de Mersinli Semt Merkezi’nde yapıldı. Burada da Oyun Odası’na katılan minikler çeşitli gösteriler yaptı. Etkinliğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak söze başlayan Pekdaş,  çocukları çok seven Atatürk’ün ülkenin geleceği olan çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hediye ettiğini belirterek, “Bütün çabamız, siz mutlu yaşayın diye. Hayatınız bayram tadında geçsin istiyoruz. Bayramınız kutlu olsun. Hepinizi çok seviyoruz” dedi. Pekdaş daha sonra miniklerin gösterilerini ilgiyle izledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.