Konak'taki bu maç engelleri ortadan kaldırdı

Konak'taki bu maç engelleri ortadan kaldırdı

Futbol aşkının engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serildi.

Eşrefpaşa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocuklar, Konak Belediyesi’nin destekleriyle Güneşli Spor Tesisleri’nde düzenlenen maçta sahaya çıktı. Futbol aşkının engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne seren maçta ter döken engelli çocuklar, sergiledikleri mücadeleci oyunla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Sahaya kızlı-erkekli karma takımlarla çıkan futbol aşığı öğrenciler, Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün kendilerine armağan ettiği formaları giydi. 

ANNE VE BABALAR YALNIZ BIRAKMADI

Eğitimlerine destek amacıyla düzenlenen müsabakada eğlenceli anlar da yaşandı. Kazanandan çok oyun zevkinin ön planda olduğu maçta her iki takım da centilmence mücadele etti. Atılan her golde büyük sevinç yaşayan engelli çocukların mutluluğuna aileleri de şahitlik etti. Gözü gibi baktıkları evlatlarını her zaman olduğu gibi yeşil sahada da yalnız bırakmayan anne ve babalar desteklerini saha kenarından attıkları tezahüratlarla gösterdi. Maç boyu çocuklarını motive eden veliler, en az saha içinde mücadele eden evlatları kadar yoruldu. 

MOTİVASYONLARI ARIYOR

Yaklaşık 200 öğrencinin eğitim gördüğü Eşrefpaşa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri Konak Belediyesi’nin destekleriyle 2014 yılından beri düzenlenen futbol maçının hem çocuklara, hem de ailelerine iyi geldiğini belirterek, kendilerine destek veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür etti. Özel eğitim alan öğrencilerin futbol sayesinde hem sosyalleştiğini hem de derslere olan motivasyonlarının büyük ölçüde arttığını dile getiren Okul Müdürü Servet Özdoğan, “Her zaman yanımızda olan Konak Belediyesi’ne ve Başkanımız Sema Pekdaş’a teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.