“Konsoloslar Buluşması” İzmir'de düzenlendi!

“Konsoloslar Buluşması” İzmir'de düzenlendi!

Küçük Kulüp Derneği tarafından üçüncü kez organize edilen ve İzmir'deki kariyer konsoloslarını bir araya getiren “Konsoloslar Buluşması” organizasyonuna İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğindeki etkinliğe, Başkan Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer'in yanı sıra Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, İtalya İzmir Konsolosu Valerio Giorgio, yazar Kenize Murad, Fransa İzmir Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, Küçük Kulüp Derneği Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David, Arkas Sanat Merkezi Küratörü’ü Jean Luc Maeso, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu katıldı.

0dd39492-873f-47b3-a602-acdbff14c87f.jpg

Küçük Kulüp'ün diplomatları bir araya getirmesinin önemine de vurgu yapan Soyer, "Küçük Kulüp Başkanımıza böyle bir ev sahipliği yaptığı için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Eğer bizler buluşamazsak, aynı şeyi olduğumuz yerde yaparak patinaj yaparız. Bizim enerji, kaynak ve güçlerimizi birleştirmemiz lazım ki yaptığımız işi bir adım daha yukarıya taşıyabilelim. Bu nedenle bu buluşmaları son derece değerli buluyorum. Bizim asli işimiz İzmir'in bir dünya kenti olduğunu tüm dünyaya duyurmak. İzmir'i dünya ile dünyayı İzmir ile buluşturmak. Böyle bir yolculuğa çıkıyorsanız yol arkadaşlarınız konsoloslar olmak zorunda. Bununla birlikte bu şehrin daha fazla tanınmasına hizmet edebilecek kişiler onlar. Bu nedenle onları çok önemsiyoruz." dedi.

712a4fe5-1396-4b0c-af70-2dbba41a7078.jpg

Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik ise, "Sayın Tunç Başkan bizleri onore etti. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Böyle organizasyonlarda her zaman baş tacımız. Burası onun ikinci evi diye düşünüyorum. Biz İzmir için varız, İzmir için ne gerekiyorsa her zaman Tunç başkanımızın yanındayız. Bu gecenin onur konukları Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve değerli Eşi, tanımış yazar Kenize Murad’a katılımlarından dolayı teşekkür etmek isterim. Divan Başkanımız Kemal Çolakoğlu’da her zamanki gibi bizlerin yanında ona da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.2020 yılına girdiğimiz bu yıl 77 yaşına giren kulübümüz, İzmir’in en önemli ailelerinin buluştuğu, İzmir’İn önemli bir ortak değeridir. Uluslararası bağlantılar ve ilişkiler daima kulübümüzün baş vizyonu olmuştur. Hem Sayın Tunç Soyer’in, hem siz değerli kariyer konsoloslarının Küçük Kulüp’ü ikinci evleri olduğunu bilmenizi isteriz.” Dedi.

97677555-32f7-461f-88af-f0c4acadcb04.jpg

Gecede  ayrıca Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Küçük Kulüp Derneği Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ve Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya’ya gecenin anısına teşekkür plaketi takdim etti.Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Gülgün Hıdır ve Arda Yağcı da Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia ve İtalya İzmir Konsolosu Valerio Giorgio’ya anı plaketi verdi.

4f382d1f-782d-4801-8235-99032f637bb7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.