‘Konuş Benimle’ eğitimi!

‘Konuş Benimle’ eğitimi!

Kadir Has Üniversitesi, sağır ve dilsiz bireylerle iletişim sağlayabilmek ve kendini ifade ederek karşındakini daha iyi anlamak isteyenler için kapsamlı bir eğitim başlatıyor.

İşaret dilini doğru eğitim yöntemleriyle öğretmeye odaklanan eğitim programı, alanında deneyimli isim Neslihan Kurt eğitmenliğinde 29 Şubat 2020’de başlayacak ve 6 hafta sürecek.

 Türkiye’de özellikle son yıllarda işaret dili eğitimlerinde artış yaşanıyor. Bu dili öğrenmenin ancak doğru eğitimle mümkün olacağından yola çıkan Kadir Has Üniversitesi, bireylerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak hedefiyle hayata geçirdiği Yaşam Boyu Eğitim Akademisi’nde (YBEA), Konuş Benimle isimli bir eğitim programı başlatıyor. Günlük yaşamında sağır ve dilsiz bireylerle sohbet etmek, ihtiyaç duyulduğunda yanlarında olabilmek, onlarla ilgili projelerde beraber olmak, bu bireylerle birlikte çalışmak için gereken kapsamlı eğitimi “Türk İşaret Dili İletişim” adı altında katılımcılara vermeyi hedefleyen program, 29 Şubat 2020 tarihinde başlayacak ve 6 hafta sürecek. 

“İşaret dilini hakkıyla öğrenmek isteyen herkese açık”

Türk İşaret Dili İletişim eğitim programı, işaret dilinin temel kelimeleriyle başlayarak karşılıklı diyalog ve cümle kurmaya kadar, işaret dilini kullanmaya yönelik doğru bilgileri katılımcılara öğretmeyi amaçlıyor. Eğitmen olarak uzun yıllara dayanan birikimini ve deneyimini katılımcılarla paylaşan Neslihan Kurt’un eğitmenliğinde verilecek olan eğitim, işaret dilini hakkıyla ve doğru olarak öğrenmek isteyen herkese açık.

Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgiye https://ybea.khas.edu.tr/programs/konus-benimle-kadir-has-universitesi-isaret-dili-egitimi-2020-48 adresinden ulaşılabilir.

gorsel.png
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.