‘’Konuşan Kitaplar 2016’’ Muhteşem Bir Törenle Gerçekleştirildi

‘’Konuşan Kitaplar 2016’’ Muhteşem Bir Törenle Gerçekleştirildi

Ünlü isimler bu organizasyonda bir araya geldi.

Görme engelli vatandaşlarımız için Milli Kütüphane tarafından oluşturulan ve çeşitli kurum ve de kuruluşlar tarafından, gönüllü desteklenen ‘’ Sesli Kitaplar ’’ın en büyük destekçisi, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesidir.

Fakültede bu kapsamda, kendi organizasyonları olan ‘’Konuşan Kitaplar’’ projesiyle, Milli Kütüphane’ye en çok destek veren kurumların başında geliyor.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden, Reklamcılık Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Özlem Ataman ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Beyhan Tuna’nın önderliğinde gerçekleştirilen projeye katılım her sene giderek artıyor.

Yazarlar, Seslendirme Sanatçıları, Radyo ve Tv Programcıları ve de öğrenciler tarafından gerçekleşen proje 6. Yılını kutladı. Şimdiye kadar 300’ün üzerinde seslendirilen kitaplar ‘’Konuşan Kitaplar’’ adı altında, törenle Milli Kütüphane’ye teslim edildi.

9f7c952b-6389-4880-8d16-eec1e9d5a260

Anadolu Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi de bu projede, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin bu projesine destek veren üniversiteler arasında yerlerini aldılar.

         

Bornova Belediyesi Başkanı Olgun Atila da ’Belediye ve şahsım her zaman bu güzel organizasyonların destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Müge Elden ’Bu projeye destek veren herkese, her kurum ve kuruluşa sonsuz teşekkür ederim. Ama sizlerde katılırsınız ki,  en etkili ve diğer hepimiz gibi oldukça çaba sarf eden öğrencilerime ve de fakültemizin radyosu olan BİRADYO’ya ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim’’ dedi.

Birçok ünlü kişinin yer aldığı bu renkli sosyal sorumluluk projesindeki bazı isimler şunlardı.

Yazarlar: Yılmaz Karakoyunlu, Hamdullah Köseoğlu, Vecdi Çıracıoğlu, Ercan Kesal,Tansu Mansur Gülaydın, Çiğdem Kaplangı, Babacan Pesenkurdu, İnci Aral, Hakan Bıçakçı, Alper Akdeniz, Sunay Akın.

Bazı radyo ve radyo programcıları, Meral Ünür( TRT) Sarı Şeker Sema (RADYO-D) Aykut Balcı (PAL FM), Saadet Bekar (TRT Kent Radyo İzmir) Radyo Viva, Power Türk Radyo.

Bu anlamlı organizasyona destek veren diğer kuruluşlar, Wyndham Grand Özdilek İzmir, Tire Süt Ürünleri, Baks İzmir, Hisar Kahve.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.