Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Mahmut Uslu'ya Cevap Verdi

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Mahmut Uslu'ya Cevap Verdi

Dün gerçekleştirilen ödül törenine katılan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş'a başarılar dilemesinin hatırlatılması üzerine, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun kendisini iyi dinlemediğini söyledi.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş'a başarı dilemesinin ardından kendisi hakkında yorum yapan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya cevap verdi. Kendisinin temennisiyle kimsenin şampiyon olamayacağını söyleyen Şan, Mahmut Uslu'nun kendisini iyi dinlemediğini söyledi.

Fenerbahçe ile karşılaşmalarında yeterli performans göstermediklerini ifade eden Şan, dünkü karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'nın da hataları olduğunu söyledi. Hakeme eleştiri yönelten başkan, karşılaşmanın skorunun 3 0 olmaması gerektiğini söyleyerek, hakeme söylenecek çok şey olduğunu öne sürdü. İkinci ve üçüncü gollerin birinin Konyaspor aleyhine verildiğini diğerinin ise lehine verilmediğini iddia eden Ahmet Şan Türkiye'de stadyumların yenilendiğini, başka şeylerin de yenilenmesi gerektiğini söyledi.

konyaspor

Anadolu takımları ne zaman kendini göstermeye başlasa...

Yedikleri ilk golün sahadan kırmızı kart görerek çıkartılması gereken Volkan Şen'in attığını söyleyen Konyaspor Başkanı, ikinci golü Tolga Özkalfa'nın hataları yüzünden yediklerini söyleyerek; "Anadolu takımları ne zaman kendini göstermeye başlasa bu tür maçlarla karşılaşıyoruz.” dedi.

Mahmut Uslu gibi başka düşüncemiz yok

Dün katıldığı ödül töreninde kendisine soru yöneltilen Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş'a şampiyonluk konusunda başarılar dilediğinin hatırlatılmasına cevaben temennide bulunduğunu söyledi. Kendi temennisi ile ne Beşiktaş'ın ne de Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağını ifade eden Şan, Beşiktaş'ın 5 puan farkıyla ligde lider konumda olduğunu hatırlatarak, kulübün başkanının, yönetim kurulunun belli olduğunu söyledi. Beşiktaş'a şans dilediğini belirten başkan, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, verdiği demeçleri iyi dinlemediğini söyledi. Uslu'ya katıldığı ödül töreninden cevap vermek istemediğini söyleyen Şan, kendisini biraz iyi anlamasının iyi olacağını vurguladı.

Konyaspor'un son lig karşılaşmasında Beşiktaş'a karşı mücadele vereceğinin söylenmesi üzerine, her maça galip gelmek için çıktıklarını söyleyen başkan, Türkiye'de bu tür şeylere alışkın olmadıklarını söyleyerek, Mahmut Uslu gibi başka bir düşüncelerinin olmadığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.