Konyaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan’dan Önemli Açıklamalar

Konyaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan’dan Önemli Açıklamalar

Konyaspor teknik direktörü Ersan Parlatan’ın öğrencileri Süper Liginin 25. haftasında kendi sahasında Denizlispor’u konuk edecek.

Konyaspor kendi sahasında oynadığı oyun ile sahadan 2-0 skorla galibiyet elde ederek moral buldu. Maç sonunda açıklama yapan teknik direktör Ersan Parlatan maçı kazandıkların için çok mutlu olduklarını söyledi. Konyaspor Denizlispor maçında Konyaspor adına goller A. Bardakçı ve J. Sekidika’dan gelmesi ile sahadan galibiyetle ayrıldı. maç izle  

Teknik Direktör Ersan Parlatan’ın Beşiktaş Maçı Hakkında Söyledikleri

Konyaspor teknik direktörü Ersan Parlatan geçen Perşembe günü Beşiktaş ile karşılaştıkları kupa maçının uzatmalara gittiğini söyledi. Maç 120 dakika sürmüş olup uzatmalar sonucunda penaltılara gidildiğini dile getirdi. Ersan Parlatan oyuncular fiziken çok yorgun olmasına rağmen Denizlispor maçına yansıtmadığını söyledi.

Teknik Direktörün Kendi Takımı Hakkında Görüşleri

Beinsport maç izle Teknik Direktör Ersan Parlatan Konyaspor’un başına yeni geçmesiyle daha futbolcularını tam olarak tanıyamadığını belirterek Denizlispor maçına çıktığını belirtti. Teknik direktör daha ileriki dönemlerde kendin oyun mantığını oyuncularına aktarma imkanı olacağını dile getirdi. Kendi oyun taktiği ile Konyaspor’un daha ofansif ve hedefe odaklanan bir takım olarak taraftarların karşısına çıkacaklarını açıkladı. Zamanla oyuncularını daha yakından tanıma fırsatı olacağını ve Konyaspor’u layık olduğu yere getireceğini dile getirdi. Konyaspor galibiyeti teknik direktör Ersan Parlatan için önemli bir başlangıç olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.