Koray Avcı, müzik severlere unutulmaz bir konser yaşattı

Koray Avcı, müzik severlere unutulmaz bir konser yaşattı

Koray Avcı, pandemi günlerinde de izleyicisinden kopamadı.

Koray Avcı, müzik severlere 2,5 saatlik unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.. Normalleşme sürecinin uzaması ve performans mekanlarının açılmasının biraz daha zaman alacağının konuşulması üzerine; Evinden yaptığı yayınları sahneye taşıdı. Büyük, boş bir mekana sahne, ses, ışık ve 5 kameralı reji sistemi kurduran sanatçı, Vodafone’un internet için verdiği destek sayesinde sorunsuz bir YouTube yayını gerçekleştirdi.

Konser başladıktan yaklaşık 15 dakika sonra da #aşkile hasghtagi ile Twitter'da TT olan sanatçı "bizi nasıl seyrediyorsunuz merak ediyorum, hadi fotoğraf yollayın" dedi. Twitterda hayranlarından gelen yüzlerce fotoğrafla da keyiflenen sanatçı, "umarım bu mesafeli günler son bulur da, yine hep birlikte şarkılar söyleriz" dedi.

Sahneyi, seyircilerini ve ekip arkadaşlarını çok özlediğini söyleyen sanatçı, her konserinde olduğu gibi yine 90 dakikanın üzerine çıktı. Her hafta Cumartesi günü aynı şekilde konserlerine devam etmek istediğini söyleyen sanatçı “Siz evde kalın, moral ve motivasyon için biz evlerinize konuk olacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.