Koray İpekten güven tazeledi.

Koray İpekten güven tazeledi.

Çağan Irmak Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar ilçe Gençlik Kolları'nın olağan kongresinde başkan Koray İpekten güven tazeledi.

Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten, Gençlik Kolları Başkanlığına geçen hafta yeniden aday olduğunu açıklamıştı.

29 Ocak Çarşamba günü bugün Çağan Irmak Kültür Merkezinde saat 17:00'da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar ilçe Gençlik Kolları'nın olağan kongresi yoğun ilgi gördü. Kongreye Seferihisar ilçe başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, Gençlik Kolları eski başkanı Akın Emre İldeniz ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar ilçe Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten yaptığı konuşmasında; "Omuz omuza mücadele ettiğimiz, birlik ve beraberliği, dostluğu, kardeşliği yoğun olarak yaşadığımız başarılı bir dönemin sonuna geldik. İktidar hayalimize güçlenerek yürüyen, yeni bir kurtuluş öyküsünü yeniden yazmaya hazır bir gençlik örgütü için çalışmaya devam edeceğiz. Mücadelemizi sürdürdüğümüz Seferihisar'da sözümüze ve birlikteliğimize yoldaşlık yapmak isteyen genç kardeşlerim; atamızın emaneti olan partimizi yüksek enerjimiz ve ümitlerimizle geleceğe taşımak adına bir yoldaş ve kardeşiniz olarak gençlik kolları başkan adaylığımı takdirinize sunuyorum. Bizler partimizin verdiği her görevden alnımızın akıyla çıktık. Bizler Deferihisar'ın her sokağında her caddesinde ayak izi olanlarız. Bizler hayır bloğunu Seferihisar'da ilmek ilmek işleyenleriz.bizler hak, hukuk, adalet hasretiyle kilometrelerce yol yürüyenleriz. Bizler Eskişehir'in en karanlık sokağında sopalarla dövülerek öldürülen Ali İsmail'izbizler 16 yaşında 16 kiloya kadar düşüp hayata gözlerini yuman berkin Elvan'ız. Bizler bütün ümidim gençliktedir diyen Mustafa Kemal'in Askerleriyiz. Değerli kardeşlerim;gençlerin sorunlarını biliyoruz, ilçe örgütümüz ve kadın kollarımızla ortak çalışmalar yaparak, ortak akılla sorunların üstesinden geleceğiz. İstihdam olanaklarının arttırılması için aracı olmaya devam edeceğiz. Eğitim seminerleri ve çalıştaylar düzenleyerek bilinçli bir gençlik yapılanması oluşturacağız. Sosyal, sanatsal ve sportif aktivitelerle güçlü bir gençlik oluşturacağız. Üniversite yapılanmamızı kuracak ve öğrencilerle ortak projeler yapacağız. Sürekli üretecek ve gerçekleştireceğiz. Çünkü bizim yanımızda gençliğe her zaman önem veren ilçe başkımız Senem Gürer Solak var. Gençlik kollarından yetişerek belediye başkanlığı koltuğuna oturan ve gençliği her zaman ön planda tutan Seferihisar belediye başkanımız İsmail Yetişkin var. Vizyonuzla gençliğin yolunu aydınlatan, ve gençlerin siyasette her zaman aktif olması gerektiğini savunan Tunç Soyer var. Cumhuriyeti kuran partinin değerli üyeleri. Hakettiği gibi yönetilmeyen cennet vatanımızda ortak sorunlarda boğuşuyoruz. Cumhurbaşkanı maaşına bir gecede 7 bin lira zam yapılırken asgari ücrete yapılacak 300 lira zam için 5 defa masaya oturuluyor.

Tek başına geçinmekte zorlanan gençlerin, malum zat tarafından evlenmek istedikleri yaşa bile karışılıyor. Akp iktidarının kurduğu düzende; hayat tarzlarımıza karışılıyorgece dışarı çıkmamıza, attığımız kahkahanın tonuna, giydiğimiz şortun boyuna karışılıyor.
Öğrenci yemekhanesindeki yemeğimize karışılıyor.
Yetiştireceğimiz çocuk sayısına karışılıyor, halkın kendi iradesiyle attığı oya karışılıyor.
Fakat; tacize, tecavüze karışılmıyor.
Yolsuzluğa, hırsızlığa karışılmıyor.
Bıçaklanmaya, vurulmaya, darp edilmeye karışılmıyor.
Kadın cinayetlerine karışılmıyor.
Çocuk işçilere, çocuk gelinlere karışılmıyor.
İşte bu yüzden hak hukuk adalet diyoruz.

Unutmayın; adı konmamış bir diktatörlüğün pençesinde olan güzel ülkemizi, bu karanlık günlerden Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilerici, aydın ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini kendisine şiar edinmiş gençleri kurtaracaktır. Bizi bu zulümden Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı kurtaracaktır." dedi.

CHP Seferihisar İlçe Örgütü resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda: "Bugün partimizdeki demokratik işleyişin bir parçası olan, gençlik kolları kongremizi gerçekleştirdik. Daha önceki süreçlerde parti gençlik kollarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen sevgili arkadaşımız Koray İpekten ,yönetim kurulu üyeleri ve il delegelerine başarılar diliyoruz. Seferihisar Gençlik Kolları’nın üstleneceği her görevi başarıya ulaştıracağına ve partimizin bayrağını gururla taşıyacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır.Örgütümüze hayırlı olsun."

Programın sonlarına doğru Seferihisar ilçe başkanı Senem Gürer Solak ve Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'e "Gençliğe kattığı hizmetlerden dolayı" plaket taktim ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.