Korona Var Karabağlar Belediyesi Yok!

Korona Var Karabağlar Belediyesi Yok!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar Belediyesi’ni Korona Virüsüne karşı vatandaşlara yeterince hizmet vermemesini eleştirdi.

Dünyada, Türkiye’de ve İzmir’de Korona Virüsüne karşı tam bir seferberlik ilan edildi. En son dün geç saatlerde 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı, masa ve sandalyelerin kaldırılması, berberlerin kapatılması kararları çıktı. Belediyeler de kendi çaplarında çalışmalar yaparak, parklardaki bankları vatandaşlar oturmasın diye sökmeye, çöpleri ve yolları dezenfekte etmeye başladı.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yaşanan olumsuz şartlarda Karabağlar Belediyesi’ni gerekli duyarlılığı göstermediği için eleştirdi. Sosyal medya hesabından eleştiri yapan Başkan Doğruca, bu zor dönemde Karabağlar Belediyesi’nin, ilçe sakinlerini kaderine terk ettiğine işaret ederek, “Bu hizmeti verirken bile ayrımcılık yaptılar. Bazı semtleri temizleyip, ilaçlarken, daha büyük bir kesimi kaderine terk ettiler” dedi.

Başkan Doğruca’nın açıklaması şöyle: “ Böyle zor dönemlerden geçtiğimiz birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda hizmet noktasında neler yapabiliriz, neler yapmamız gerekiyor, vatandaşımızın gereksinimleri nelerdir diye düşünmek ve yapmak gerekiyor. Keşke Karabağlar Belediyesi’nde de bu noktada bir adım, gayret ve çaba görebilseydik. Maalesef ne doğru dürüst bir bilgilendirme, ne hijyen ile ilgili tedbirler yeterince alınmadı. Yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının riskli olduğu, yasaklandığı dönemde onlar İçin hizmet sistemi kurulabilirdi. Keşke istişareye açık olsalar biz de kendilerine bu noktada destek olsak. Maalesef korona virüsü ile ilgili sosyal medyada cılız bir paylaşım yaparak hizmet edebildiler. Oysa beş yüz bin nüfuslu Karabağlar bu zor dönemde bundan daha fazlasını hak ediyor. Kendilerine bizim AK Partili belediyelerin hizmetlerine bakın utanın diyeceğim; fakat siyaset yapıyor diyecekler. Bunu dememeleri için kendi partilerinin iktidar olduğu Bornova Belediyesine bakıp, hizmet başlangıcı için örnek almalarını tavsiye ediyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum