Korona’yı Yenen Meclis Üyesinden İlk Paylaşım!

Korona’yı Yenen Meclis Üyesinden İlk Paylaşım!

Kendi isteğiyle yaptırdığı korona testinden pozitif çıkan ve hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra evinde karantina uygulamasına geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, koronayı yendikten sonra ilk sosyal paylaşımını yaptı.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, geçtiğimiz haftalarda,  kendi isteğiyle korona salgınına karşı test yaptırmıştı. Testlerin sonucu pozitif çıkan Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, hastanede tedavi altına alındı. Yaklaşık bir hafta tedavisi süreci süren Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, geçtiğimiz hafta sonu hastaneden iyileştiğine dair sonuçlar çıkınca, bundan sonraki süreci evinde karantina altında geçirmek üzere taburcu edilmişti.

92219047_2553110294795295_6845257144799854592_n.jpg

Korona virüsünden dolayı pozitif çıkmasından sonra yoğun geçmiş olsun mesajları alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, koronayı yendikten sonra ilk sosyal medya paylaşımını yaptı. Meclis Üyesi Eroğlu, tıraş olduğunu ve saçlarını kestirdiğini gösteren fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, kendisini merak eden sevenlerine ‘Ben iyiyim’ mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.