Kozmetik sektöründe yapay zeka ve dijital danışmanlık dönemi

Kozmetik sektöründe yapay zeka ve dijital danışmanlık dönemi

Günümüzün en önemli sektörlerinden kozmetik alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, “Teknolojiyi ve sektörümüzdeki trendleri takip ediyoruz” dedi.

Kozmetik sektörüne ilgi her geçen gün artarken, alanının öncü firmalarında Nazar Sikin de teknolojinin tüm olanaklarını kullanıyor. Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, 2024’e büyüme hedefiyle girdiklerini söyledi. Kozmetik sektörünün yükselen trendlerini anlatan Ayyıldız, “Tıbbi kozmetikte yapay zeka ve nanoteknoloji gibi yenilikçi çözümler, cilt bakımını kişiselleştirmekte önemli bir rol oynuyor. Nazar Skin olarak, hastalarımızın cilt ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanan ürünler ve tedavi planları sunuyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-02-01-at-11-25-39.jpeg

LAZER CİHAZISINDA BİR İLK: MELANO X

Ayyıldız, lazer teknolojisinde Melano X ile sektöre yeni bir soluk getirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Nazar Skin'in kendi lazer cihazlarından biri olan Melano X, lazer epilasyon, cilt gençleştirme ve leke tedavisi gibi uygulamalarda kullanılan bir teknoloji harikasıdır. Melano X, Nazar Skin'de daha etkili ve güvenilir hale gelerek minimal invaziv yöntemlerle maksimum sonuçlar elde etmeyi mümkün kılıyor.

DİJİTAL ESTETİK DANIŞMANLIĞI DÖNEMİ

“Nazar Skin olarak, mobil uygulamalar aracılığıyla gerçekleştirilen dijital estetik danışmanlığıyla müşterilerimize sanal olarak farklı güzellik işlemlerini deneme ve sonuçlarını görmelerine olanak tanıyoruz. Bu interaktif deneyimler, müşterilerimizin karar verme sürecinde etkili oluyor. Cilt yaşlanmasıyla mücadelede giderek artan talepler, Nazar Skin'i daha yenilikçi anti-aging ürünleri geliştirmeye yönlendiriyor. Gen terapisi, hücresel yeniden yapılanma ve kolajen stimülasyonu gibi alanlarda yapılan araştırmalar, geleceğin anti-aging çözümlerini şekillendiriyor. Nazar Skin olarak, kozmetik dünyasındaki bu önemli trendleri yakından takip ederek müşterilerimize en güncel ve etkili cilt bakım çözümlerini sunmaya devam ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.