Kriptopara ve Blockchain eğitimi!

Kriptopara ve Blockchain eğitimi!

Kadir Has Üniversitesi’nde Kripto paralara yönelik eğitim programları başlıyor.

Kripto paralara yönelik eğitim programlarının öncüsü Kadir Has üniversitesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor ve 2018-19 akademik yılında ders müfredatına koyduğu “CF425 Kriptoparalara Giriş” dersini, bir sertifika programı ile birleştirerek üniversite dışından katılımcılara açıyor.

Bitcoin, Blockchain ve Kriptoparaalanında Türkiye’nin en yetkin isimlerinden İsmail Hakkı Polat ile Tansel Kaya tarafından verilecek olan eğitim programı, 31 Ocak’ta başlayacak ve 14 hafta sürecek.

Kadir Has Üniversitesi’nin bireylerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak hedefiyle hayata geçirdiği Yaşam Boyu Eğitim Akademisi (YBEA) Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Kriptoparalara girişi eğitimini başlatıyor. Eğitim programında katılımcılar para kavramının değiş-tokuştan Bitcoin’e tarihsel evrimi, Blockchain’in finans ve iş dünyasına ne gibi fırsatlar sağlayacağını, Kriptopara ve Blockchain gibi kavramlar arasındaki ilişkileri ve farklılıkları, Kriptopara ekosistemi ile unsurlarını ve Kriptoparaların geleceğini, Türkiye’nin alanında önde gelen isimlerinden İsmail Hakkı Polat ve sektör uzmanlarından da dinleme ve tartışma fırsatı bulacaklar.

“Katılımcılar Kriptopara kodlamayı da öğrenecek”

Türkiye’nin uzman Kriptopara yazılımcılarından Tansel Kaya tarafından verilecek temel Kriptopara programlama eğitimlerinde ise katılımcılara basit kriptopara kodlama ve akıllı sözleşme programlama becerileri kazandırılacak. 31 Ocak tarihinde başlayacak ve 14 hafta sürecek programda, Blockchain kavramını iş dünyasında deneyimlemek için bir atölye çalışması ve dönem katılımcıların uzman mentorlar eşliğinde kendi kriptoparakonseptlerini geliştirecekleri bir Final Hackatonu da yapılacak. Eğitim sonunda, başarı ile tamamlayan katılımcılara tercihlerine göre katılım belgesi veya sertifika verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.