KTK Enis Berki Tenis Turnuvası başladı

KTK Enis Berki Tenis Turnuvası başladı

Kültürpark Tenis Kulübü’nün her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği Enis Berki Senyör Tenis Turnuvası’nın yedincisi bu hafta sonu düzenlenecek.

İzmir’de bu sene çok önemli turnuvalara ev sahipliği yapan Kültürpark Tenis Kulübü, kendi bünyesinde yıllardır organize ettiği turnuvalara da ara vermeden devam ediyor. 


Enis Berki anısına


Bu yıl yedincisi düzenlenen Enis Berki Senyör Hafta Sonu Tenis Turnuvası, 5-6-7-8 Ekim tarihlerinde Kültürpark Tenis Kulübü’nde yapılacak. Tek Erkekler 35+ 40+ 45+ 50+ 55+ 60+ ve Tek Kadınlar 35+ 40+ 45+ 50+ yaş gruplarında düzenlenen turnuva hakkında konuşan Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, geleneksel hale gelmiş ve Enis Berki anısına organize edilen bu turnuvanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak “Yıllardan beri düzenlediğimiz bu turnuva, kulübümüzün en önemli turnuvalarından bir tanesi. Sevgili Enis Berki anısına düzenlenen bu turnuvayı bu sene 7. kez düzenleniyoruz. Yıl içinde organize ettiğimiz İzmir’in tek kadınlarda en önemli turnuvası olan TEB Ktürpark Cup ve akabinde 10. kez düzenlenen İzmir’in en önemli tenis olayı TEB İzmir Cup’a ev sahipliği yaptıktan sonra bu hafta yine güzel bir organizasyon ile İzmirli tenis severlere güzel bir hafta sonu geçirteceğiz. Tüm İzmirlileri ve tenis severleri hafta sonu KTK’ya bekliyoruz” diye konuştu. 
Direktörlüğünü Didem Karatay, baş hakemliğini Mehmet Kökten’in yapacağı ve Pınar Su, Alkim Kağıt ve Haber Türk’ün sponsor olduğu 7. Enis Berki Senyör Tenis Turnası finalleri Pazar günü yapılacak.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.