KÜÇÜK BİR ‘evet’ HİKAYESİ

KÜÇÜK BİR ‘evet’ HİKAYESİ

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı Medya ve Tanıtım Başkanı Serap Eyce’nin sosyal paylaşımda bulunduğu,  halk oylaması çalışmasını anlatan ‘KÜÇÜK BİR ‘evet’ HİKAYESİ’ videosu beğeni topladı.

Halk oylaması sonucunda Türkiye’nin ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anasaya Değişikliği’ne evet demesi, Türkiye’de tercihini evet yönünde kullanan vatandaşların zafer coşkusuna dönüştü. Sandıktaki oyların sayımlarının sonlarına doğru, evetlerin kazanmasının kesinleşmesi üzerine Türikye’nin bir çok ilinde vatandaşlar, meydanlara çıkarak Türkiye’nin yeni döneminin kutlamasını yaptılar.

Halk oylaması kampanyası öncesinde en çok çalışanlar kesimlerden AK Parti teşkilatları, bu zafer sevincini en üst düzeyde yaşayan kesim oldu. İlçe başkanlıklarında başlayan ve AK Parti İzmir İl Binası önünde toplanan vatandaşlar, İstanbul’da teşekkür konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ankara’da balkon konuşması yapan Başbakan Binali Yıldırım’ı dinledikten sonra, seçim şarkıları ve havai fişek gösterileriyle zafer sevincine devam ettiler.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı Medya ve Tanıtım Başkanı Serap Eyce ise zafer sevincini, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ‘Küçük Bir ‘evet’ Hikayesi’ videosuyla paylaştı. Halk oylaması öncesi Karabağlar ilçesinde ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği’ni anlatmak için gittiği, cadde, sokak, ev ve işyerlerinde vatandaşlar birlikte çekildiği fotoğraflarla video görüntüsünü hazırlayan Eyce, videonun sonunda, ‘Şehrinde, ilçesinde, semtinde, caddesinde, sokağında, derneğinde, işyerinde, evinde, bizi dinleyip, güçlü Türkiye’yi desteklediğiniz için herkesten Allah razı olsun’ diye paylaşımda bulundu. Bir halk oylaması çalışmasının, başını, ortasını ve sonunu anlatan video, kısa sürede bir çok kişi tarafından beğenildi ve sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

17974370_1312049775542938_1726760650_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.