Küçük öğrenciler Bornova’yı ele aldı

Küçük öğrenciler Bornova’yı ele aldı

Bornova Belediyesi’nde “Ortak Akıl” ilkesi çerçevesinde tüm kesimlerin ve hangi yaşta olursa olsun herkesi görüşleri dikkate alınıp uygulanıyor.

 

Bu anlamda çocukların görüş, öneri ve istekleri de ele alınıyor.  İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencileri “Ege İçin Harekete Geç” projesi kapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Bornova ilçe sınırları içinde yaptıkları araştırmalar ile ilgili olarak hazırladıkları dosyaları Başkan Atila’ya veren çocuklar, sorunlar için de çözüm önerilerinde bulundu. Başkan Atila, çocuklarla ilgili projelerin öncelikleri arasında yer aldığını belirterek,  gelen dosyaların hepsinin inceleneceğini ifade ederek, gerekli yerlerle de iletişime geçileceğini söyledi.Özellikle çocuklara yönelik projelere özel bir önem veren Bornova Belediyesi onlardan gelen görüş, istek ve önerileri de titizlikle dikkate alıyor. Bu anlamda; İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencileri 2009 yılında okulları bünyesinde başlatılan “Ege İçin Harekete Geç” projesi kapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Yaptıkları araştırmalardan oluşturdukları dosyaları Başkan Atila’ya getiren küçük öğrenciler, belirledikleri sorunlarla ilgili çözüm önerilerinde de bulundu. Belirledikleri alanların sorunları, fotoğrafları, adresleri ve çözüm için yapılabileceklerin anlatıldığı dosyaları inceleyen Başkan Olgun Atila, çocuklara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.  Başkan Atila, gelen dosyaların hepsinin inceleneceğini ifade ederek, gerekli yerlerlede iletişime geçileceğini söyledi.

Bornova’da çocuklar için birçok çalışma yürütüldüğünü de anlatan Başkan  Atila,”Çocuklarımızla ilgili projelerimiz önceliklerimiz arasında yer alıyor. Çocuklarımız için bir çok projeyi hayata geçiriyoruz. Bir çok branşta spor kurslarımızın yanında, hobi ve beceri edindirme kurslarımız var. Yakın zamanda da Karaçam köyümüzdeki Çocuk Köyümüzü ve Kazım Dirik Mahallemizdeki Çocuk Dünyası Projemizi hayata geçireceğiz. Bunların yanında çocuklar için tiyatolarımız var. Son olarak Bornova’nın tarihinin anlatıldığı bir çocuk oyunu hazırladık. Bu oyunu hepinizin görmesini dilerim” dedi.

 unnamed-(3)-181.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.