Kula Belediyespor Deplasmandan Zaferle Ayrıldı

Kula Belediyespor Deplasmandan Zaferle Ayrıldı

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 6. Hafta karşılaşmasında oynadığı deplasman maçından galip ayrıldı.

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 6. Hafta karşılaşmasında Balıkesir ekibi Bigadiç Belediyespor’a konuk oldu. Deplasman karşılaşmasında üstün bir oyun sergileyen Jeopark Kula Belediyespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.


Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Bigadiç İlçe Kapalı Spor Salonu’nda ligin 6. haftasında Balıkesir Temsilcisi Bigadiç Belediyespor’la karşılaştı. Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediyesi Mali İşler Müdürü İsmail Temel deplasmanda takımı yalnız bırakmayarak müsabakayı şeref tribününden izledi. Maça etkili başlayan Jeopark Kula Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla ilk seti 25-15’lük skorla kapattı.


Efeler Bigadiç’ten 3 Puanla Döndü
Mücadelenin ikinci setinde daha kontrollü oynayan filenin efeleri 25- 22’lik skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise Jeopark Kula Belediyespor, attığı etkili servislerle rakibinin oyun kurmasını engelledi. Üstün bir performansla takım oyunu sergileyen Kula temsilcisi, rakibini son sette 25-13 ile farklı geçerek maçı 3-0’a getirdi.  Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 13’e çıkardı.


Kulüp Başkanı Yılmaz, Sporcuları Tebrik Etti
Maçın sona ermesinin ardından voleybolcuları tek tek tebrik eden Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, “Takımımız çok iyi bir oyun sergiledi. 3-0'lık net bir galibiyet ile buradan ayrılıyoruz.   yeni oyunculardan kurulu gerekli gördüğümüz noktalarda takviyeler yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki mücadelelerle de aynı performansı gösterip ligdeki yükselişimize devam edeceğiz" diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.