Kültürpark Tenis Kulübü Coşkun Güner Cup tenis turnuvası başladı.

Kültürpark Tenis Kulübü Coşkun Güner Cup tenis turnuvası başladı.

180 sporcunun katıldığı turnuvada ilk günden heyecanlı anlar yaşandı.

Tek kadınlar, tek erkekler, çift kadınlar, çift erkekler, karışık çiftler ve yeni başlayanlar kategorilerinde oynanan karşılaşmalar 10 gün devam edecek. Ayşim Karagülle, Server Uyaroğlu, Hakan Akman, Beytullah Aldemir, Uğur Ermiş gibi önemli isimlerin yer aldığı turnuvada pandemi kuralları titizlikle uygulandı.

unnamed-(1)-589.jpg

Kıran kırana

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, bir turnuvanın geleneksel hale gelmesi için katılımın olduğu kadar ilginin önemli olduğuna dikkat çekti. Şekercioğlu "Coşkun Güner Cup, Türkiye'nin her yerinden sporcular ağırlıyor. Turnuvamız, Türkiye'nin tenis takviminde önemli bir yer edindiği gibi pandemiye karşı gördüğü ilgi ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun da göstergesi" dedi. İlk günden kıran kırana bir rekabetin yaşandığını söyleyen Şekercioğlu, "Yenilenen kortlarımızda tüm sporcular terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Bu heyecanı ise bize desteğini esirgemeyen Coşkun Güner’e borçluyuz. Kendisine kulübümüz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Sporun yaşı yok

Hayatının sporla geçtiğini ifade eden Coşkun Güner tenisle 60 yaşında tanıştığını ve 20 yıldır aktif oynadığa dikkat çekerek "Tenis insan vücudunu, zihnini ve ahlakını geliştiriyor. Sporcuya destek olmak bende gençlik aşısı etkisi yaratıyor. Bu imkanı bana sağladığınız için asıl ben teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.