Kursa geldiler iş sahibi oldular

Kursa geldiler iş sahibi oldular

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi ve İşkur tarafından ortaklaşa açılan 'İstihdam Garantili Kasaplık Kursu' programını başarıyla bitiren kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.

Karabağlar Kaymakamlığının desteğiyle Karabağlar Halk Eğitim Merkezi ve İşkur, 'İstihdam Garantili Kasaplık Kursu' programı düzenledi. Yaklaşık 316 saat süren kurslarda Et İşleme ve Reyon Elemanı kursunda kursiyerler, et üzerinde işlem yapma, eti servis yapma ve kemikli, kemiksiz et hazırlama teknikleri konusunda eğitime tabi tutuldular.

45447417_1751199121668568_7403192857047072768_n.jpg

Kurslarını başarıyla tamamlayan 12 kursiyere önceki gün Limontepe Seniye Hasan Saray İlkokulu'nda sertifika töreni düzenlendi. AK Parti MKYK Üyesi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın katıldığı törende ev sahipliğini Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç yaptı.  Milletvekilleri, kurslarını başarıyla bitiren  kursiyerlere kurs bitirme sertifikasını verdikten sonra, aileleriyle birlikte başarı pastası kestiler.

İş garantili kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, kursu tamamlamamış olmak kadar büyük bir sevinç daha yaşadılar. Kursiyerler, çalışacakları yerleri de tören esnasında öğrendiler. Kurstan sonra iş sahibi olmanın mutluluğunu bir arada yaşadılar.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.