Kürtaj Hapı Satıp Şantajla İlişkiye Girdiler

Kürtaj Hapı Satıp Şantajla İlişkiye Girdiler

İstanbul'da organize olan bir grubun doğum hastaneleri dışında satışı yasak olan kürtaj haplarını sattıkları kişilere şantaj yaparak ilişkiye girdiği öne sürüldü.

İstanbul Polisi tarafından yürütülen bir operasyon sonucu, doğum hastaneleri dışında satışı yasak olan kürtaj haplarını satan bir grup çökertildi. Hapın tanesini 100 liradan sattığı belirlenen çete üyelerinin, sakat bebeklerin düşürülmesi için doğum hastanesi heyetlerinin raporla sattığı ilaçları sattığını belirleyerek 11 kişiyi gözaltına aldı.

Bir ayda 257 kadına satmışlar

Kürtaj çetesinin evinde yapılan aramalarda 5 paket kürtaj hapı ele geçirilirken, çetenin 1 ay içerisinde toplamda 257 kadına kürtaj hapı sattığı belirlendi. 

Şantaj yapmışlar

Çete üyelerinin hapları sattıkları kadınları bir kaç gün içerisinde arayan çete üyelerinin kendilerinden kürtaj hapı aldıklarını ailelerine söylemekle tehdit ettikleri kadınları ilişkiye zorladıkları öne sürüldü. Öte yandan sanıkların evinde yapılan aramalarda piyasada 1 milyon lira eden 9 binin üzerinde kürtaj hapı bulunurken, 11 zanlı savcılığa sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum