Kuşadası’nda Müzik Dolu Yıldızlar Geçidi!

Kuşadası’nda Müzik Dolu Yıldızlar Geçidi!

Ege bölgesinin yazın oldukça tercih edilen, tatilcilerin gözde mekanı olan Aydın iline bağlı Kuşadası, adeta sezonu erken açtı!

Ege bölgesinin yazın oldukça tercih edilen, tatilcilerin gözde mekanı olan Aydın iline bağlı Kuşadası, adeta sezonu erken açtı! Kuşadası limanında yenilenen bir mekanın açılışında bu yaza yepyeni albümüyle damga vuran Ozan Doğulu, Demet Akalın ve Ece Seçkin; izleyenleri yerlerine oturtmadı.

Yaklaşık beş saat süren dev  etkinlikte ilk sahneyi son dönemin genç ve başarılı şarkıcısı Ece Seçkin aldı. 1 Temmuz ‘da saat 18:00 ‘de başlayan etkinlikte tüm izleyiciyi adeta kendine hayran bırakan Ece Seçkin muhteşem enerjisiyle herkesi büyüledi. Dans ekibi ile beraber kendi şarkılarının yanısıra Ozan Doğulu ‘nun “130 Bpm Forte” adlı albümünde “Sayın Seyirciler” adlı hit parçayı da seslendiren Ece Seçkin ‘e son performansında Ozan Doğulu ‘da eşlik etti. Daha sonra Demet Akalın ve yine aynı albümde yer alan “Kulüp” şarkısıyla tamamen eğlence doruk noktasına ulaştı. 44 derece sıcaklığın görüldüğü Kuşadası ‘nda eğlence akşama kadar sürdü. Bu sıcağa rağmen beş binden fazla seyirci etkinlik alanını doldurdu ve kıpır kıpır parçalarla unutulmaz bir müzik ziyafeti çektiler.

Haber: Ata Benli

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.