Kütaş Grup'tan fidan bağışı!

Kütaş Grup'tan fidan bağışı!

Kütaş Grup bünyesinde bulunan firmaların yöneticileri, çalışanları ile iş ortakları ve paydaşları da 10 bin fidan bağışladı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında İzmir’in 5 farklı bölgesinde çıkan orman yangını sonucu 5 bin hektara yakın alan yanmış, kent tarihinin en büyük yangınlarından biri sonrası Ege Orman Vakfı “HEDEF 1 MİLYON FİDAN” adıyla bir bağış kampanyası başlatmıştı. Kamuoyunda büyük destek gören kampanyaya Kütaş Grup bünyesinde bulunan firmaların yöneticileri, çalışanları ile iş ortakları ve paydaşları da 10 bin fidan bağışladı.

 

Yaşanan üzücü olay ve Kütaş Grubu’nun Ege Orman Vakfı kampanyasına bağışı hakkında açıklama yapan Kütaş Grup Genel Müdürü Ufuk Begisi; Ege Bölgesi’nin tarımsal faaliyetler kapsamında lider firması olarak Kütaş Grubun 40 yıldır ekmeğini topraktan kazandığını, son yaşanan yangının kendilerini derinden üzdüğünü ve Ege Orman Vakfı kampanyasına bu sebeple seyirci kalamayacaklarını ifade etti. Kütaş Grup, yöneticileri ve çalışanları dışında birçok paydaş ve iş ortağını organize ederek bağışta bulunmalarına da vesile oldu. Bağış dışında firma çalışanlarının gönüllü olarak fidan dikim faaliyetine katılmak istedikleri de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.