La Dee Eda'dan yeni şarkı!

La Dee Eda'dan yeni şarkı!

Eda Köyağasıoğlu, La Dee Eda ismiyle 26 Haziran’da Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı “Beni Al Geri Verme” isimli yepyeni şarkısının heyecanını yaşıyor.

 Sözü, müziği ve düzenlemesi Eda Köyağasıoğlu imzalı şarkının kayıtları Ali İnceoğlu, mixi Utku Ünsal, masteringi ise Emre Kıral tarafından yapıldı. Gitarlarda Çağlar Okumuş, piyano, synthesizer ve vokalde de Eda Köyağasıoğlu imzası bulunuyor. Klasik piyanoyu cazdan esinli bir atmosfer içinde indie-pop/rock ile harmanladığı müziğini "Modern Zaman Piyano Hikayeleri" olarak tanımlıyor Köyağasıoğlu.

 İnternet üzerinden yayımladığı cover çalışmalarıyla dikkat çeken müzisyen, yayımladığı ilk single "Black Bird" ile Türkiye'nin önde gelen bağımsız müzik magazinlerinden, radyo ve televizyon kanallarından büyük övgü topladı. Babylon, Nublu, Sofar Sounds, Zeytinli Rock Festivali gibi prestijli konser mekanları ve organizasyonlarda sahne aldı. Almanya, İtalya, Hollanda, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde konserler verdi. Yurtiçi ve dışında elektronik müzik üzerine ortak projelerde yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.