Lezbiyen Kadın Evli Sevgilisini Kaçırdı

Lezbiyen Kadın Evli Sevgilisini Kaçırdı

Lezbiyen bir kadın evli ve çocuk sahibi sevgilisini kaçırarak eve kapattı.

Kıbrıs Lefkoşalı Meliz Özatlı isimli kadın 3 yıldır beraber olduğu 37 yaşındaki kadının ailesine dönmesi üzerine sevgilisini zorla alıkoyarak Mağusa'da bulunan bir eve kilitledi. Özatlı, kaçırdığı kadına ailesini bırakmaması durumunda sevişme görüntülerini internette paylaşmakla tehdit etti.

Kıbrıs'ta büyük olay yaratan olay içinde bulunduğumuz haftanın başında yaşandı. Kıbrıs'lı eski milli hentbolcu olan Özatlı, 3 yıllık kadın sevgilisi ile kavga etti. Kavganın ardından kocasının ve çocuğunun evine dönen kadına şantaj yapmaya başlayan Özatlı, geri gelmemesi durumunda çıplak fotoğraflarını internette yayacağını söyledi.

Konuşmak için çağırdı

Sevgilisini konuşmak için çağıran Özatlı, sevgilsini darp etti ve zorla Mağusa'da kiraladığı bir eve götürerek, evden çıkmasını engelledi. Eve geri dönmemesi durumunda çıplak fotoğraflarını internette yayınlayacağını söyleyen Özatlı, kadının ailesinin polise başvurduğunu öğrenince kadını zorlayarak, kendi isteğimle eve gittim demesini istedi.

Teslim oldu

İşler, polis teslim olan Özatlı'nın istediği gibi gitmeyince polis tarafından gözaltına alınan eski hentbolcu, kaçırma, tehdit ve darptan dolayı tutuklandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.