Live From Ankara Fest sona erdi!

Live From Ankara Fest sona erdi!

"Live From Ankara Fest"in Son Günü Gripin & Yüksek Sadakat & Sena Şener & MaviGri ve Gökcan Sanlıman Performansları İle ODTÜ Vişnelik Çim Alanda Gerçekleşti.

Bayhan Müzik'in yeni markası "Live From" Youtube kanalının konser serisi bu hafta sonu Ankara'daydı. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin son gününde Gripin, Yüksek Sadakat, Sena Şener, MaviGri ve Gökcan Sanlıman ODTÜ Vişnelik Çim Alanda sahneye çıktı.

live-from-ankara-fest-ii-gun-yuksek-sadakat-gorsel2.jpg

Sınav Stresini "Live From Ankara Fest" te Attılar

Yeni nesil alternatif rock müziğin temsilcilerinden Gökcan Sanlıman ve MaviGri performansları ile başlayan "Live From Ankara Fest." , son dönemin ilgi çeken genç isimlerinden Sena Şener ile devam etti. Farklı tarzı, kendi şarkıları ve coverları ile seyircilerle buluşurken, Şener'in ardından sahneye Yüksek Sadakat çıktı. "Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer" ile konserine başlayan grup, binlerce Ankaralıyla şarkılarını birlikte söyledi.

live-from-ankara-fest-ii-gun-sena-sener-gorsel4.jpg

Live From Ankara Fest'in kapanışını ise Türkiye'nin köklü gruplarından Gripin yaptı. Turnede olan grup, Ankaralı müzik kendi hitleri ve proje albümlerde söyledikleri şarkılar ile izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Bayhan Müzik organizasyonuyla Live From Festival serisi farklı isimlerle Türkiye'yi dolaşmaya devam edecek. Not: "Live From Konya Fest." 7-8-9 Ekim'de Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnesinde.

live-from-ankara-fest-ii-gun-yuksek-sadakat-gorsel1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.