LİYAKAT yeni dönemde yeni projelere koşacak

LİYAKAT yeni dönemde yeni projelere koşacak

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), seçimli olağan genel kurulu, Kaya Prestige Otel’de gerçekleştirildi. 

LİYAKAT yönetim kurulu üyelerinde Gülçin Güloğlu Uğuz bugüne kadar hayata geçirilen projeler hakkında, İlhan Başar da bütçe raporları hakkında bilgi verdi. Genel kurulda mevcut başkan Berkay Eskinazi yeniden LİYAKAT Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Eskinazi “Kurulduğumuz günün üzerinden 11 yıl geçti. Her şey inanmakla başlar diyerek çıktığımız bu yolda el ele, omuz omuza vererek daha bir çok ilki gerçekleştireceğiz” dedi.

projects_5505_1617226991387-berkay+eskinazi.jpg

Çocukların, gençlerin ve kadınların girişimciliğe kazandırılması, girişimcilik ekosistemine katkı sağlanması için İzmir, Denizli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova gibi illerde projeler hayata geçirdiklerini anlatan Eskinazi, "Tüm bunları 'ben’ değil ‘biz’ ilkesiyle hareket ederek yaptık" diye konuştu. Hayalleri gerçekleştirebilmek için gönüllü olarak ortak hareket edebilmenin, zaman ve enerji ayırabilmenin zor olduğunu vurgulayan Eskinazi “Biz çocuklara, gençlere ve kadınlara kısacası insana ve yaşadığımız kente dokunmak adına zoru başardık. Şimdi de yeni projelerimizle kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Gülçin Güloğlu Uğuz, Kadir Alkışer, İlhan Başar, Nurdan Pekcan, Cemaliye Utkanlar, Emine Öğmen, Esra Boyacıoğlu, Kenan Doğan, Nilgün Tiyanşan, Doç. Dr. Engin Deniz Eriş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.