Luis Nani'den Volkan Demirel'e Flaş Gönderme!

Luis Nani'den Volkan Demirel'e Flaş Gönderme!

Fenerbahçe'de Nani’nin, Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamaların faturası tecrübeli oyuncuya kesildi.

Başakşehir yenilgisi ile şampiyonluk umutlarının tükenmesi, takım içindeki dengeleri de alt-üst etti… Luis Nani'nin yaptığı "Birlik ve takım olamadık" sözleri Başkan Aziz Yıldırım tarafından, Pereira'ya değil, Volkan Demirel'e atıf olarak algılandı.

Başkan da takım kaptanı olan tecrübeli file bekçisinin "Ağabeylik" görevini yeterince iyi yapamadığı, takımı toparlayamadığı görüşünde.

Fenerbahçe yönetimi bu sezon başında Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan Demirel'le de yolları ayırma kararı almış hatta Ospina ile anlaşmaya çok yaklaşmıştı. Ancak daha sonra takıma 'Ağabeylik' yapması için Volkan Demirel'in kalmasına karar verilmiş yedekte sorun çıkarmayacak Fabiano, Porto'dan kiralanmıştı.

Takımı toparlayamayan ve ağabeylik görevini yapamayan Volkan kredisini tüketti. Zaten tecrübeli file bekçisi, G.Saray beraberliği sonrası başarısızlık halinde faturayı ödemeye hazır olduğunu söylemişti.

Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluğun ardından herkes eteğindeki taşları dökmeye başladı. Portekizli yıldız Luis Nani'nin, Başakşehir maçı sonrası sıcağı sıcağına yaptğı "Takım olamadık" sözlerine karşılık Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'dan da ilginç tespitler geldi. Kaçan şampiyonluğun ardından eleştirilerin bir numaralı hedefi olan Portekizli çalıştırıcı, yönetime "İstediğiniz zaman giderim" mesajı gönderirken, Samandıra'da yardımcılarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde ilginç ve çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Futbolcularını hedef gösteren Pereira'nın, "Bazı oyuncular kendilerini kral zannetmeselerdi biz çoktan şampiyon olmuştuk" sözleri teknik heyet cephesinden sezonun röntgeni gibiydi. Hatırlanacağı gibi Vitor Pereira, Van Persie başta olmak üzere, Nani, Caner ve Alper gibi isimlerle sorunlar yaşamış hatta bu futbolcular tepkilerini ve tavırlarını sahada da açık bir şekilde göstermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.