LUNARGLIDE; 8 ŞİMDİ DAHA DAYANIKLI

LUNARGLIDE; 8 ŞİMDİ DAHA DAYANIKLI

Türkiye’de spor giyim parekende sektörünün İzmirli öncüsü Barçın Spor, tüm dünyada tercih edilen spor markası Nike’ın yeni model koşu ayakkabısını müşterilerinin beğenisine sundu.

Türkiye çapında 35 mağazasıyla, yıllık 9 milyonu aşan müşterisine hizmet veren Barçın Spor, kalitenin ve iyi hizmetin adresi olmaya devam ediyor. Dünyaca kabul gören ünlü spor markalarının son teknolojiyle geliştirilmiş ürünlerini tüketicilerle buluşturan Barçın, bunlara bir yenisini daha ekledi. Nike markasının son ürünü olan LUNARGLIDE 8 koşu ayakkabısını spordan vazgeçemeyenlerin beğenisine sunduklarını belirten Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, dayanıklılığı, konforu ve geliştirilen file sistemi sayesinde nefes alabilirliğiyle, farklı mesafeler ve koşucular için vazgeçilmez olacak ürün hakkında şunları söyledi; “Lazer kesikli daha kalın Lunarlon köpük taban, daha fazla dayanıklılık ve kusursuz geçiş sunarken dinamik destek sistemi sayesinde de koşu boyunca rahatlık ve destek sağlıyor. Özel olarak geliştirilmiş file stratejik nefes alabilirlik ve destek sunuyor. Aynı zamanda yeni geliştirilen yastıklama ve orta taban sistemi, koşu boyunca dengeyi koruyarak benzersiz bir koşu deneyimi sağlıyor.”

Barçın Spor farkıyla müşterilere ulaştırılan NIKE LUNARGLIDE 8 modeli geliştirilen yeni taban tasarımı sayesinde daha fazla dayanıklılık, destek ve rahatlık vaadediyor.  Ayrıca bir önceki modele göre yenilenmiş, Flyknit ve file üst kısmı ile de ayağı daha hafif ve rahat bir şekilde sararak havalandırma ve daha fazla kusursuz destek sağlıyor. Genel Müdür Celal Kaya, Barçın Spor olarak bu tarz son model ürünleri müşterileriyle tanıştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kaya, “Müşterilerimizi LUNARGLIDE 8 gibi son teknoloji ve sporcu dostu ürünlerle buluşturma ilkemiz doğrultusunda çıtayı her defasında yükseltiyoruz. Dünya markalarının yarattığı trendleri ülkemize yaymaya ve gelişimin öncüsü olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.