Madalyaları ile Başkan Tosun’u Ziyaret Ettiler

Madalyaları ile Başkan Tosun’u Ziyaret Ettiler

Kula Kick Boks Takım’ı Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası'nda kazandıkları madalyalar ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, Başkan Tosun’un desteklerinden dolayı plaket verdiler.

Kula Yaz Okullar’ında Kick Boks eğitimi alan öğrenciler, 250 Kişinin katıldığı Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası'nda sekiz madalya ile döndü. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret eden Kula Belediyesi Kick Boks Takımı Antrenörü Tayfun Özcan’ın öğrencileri, Başkan Tosun’a destekleri için teşekkür ettiler. Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Tayfun Özcan, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a Kula’da Kick Boks’a yaptığı katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kick Boks takımının yaptığı jestten çok etkilendiğini belirterek, “Spora yaptığımız destekler meyvesini vermeye başladı. Yağlı güreş takımımızın başarıları ve kick boks takımımızın elde ettiği madalyalar bizi gururlandırıyor. Hocamızın ve öğrencilerimizin verdiği plaket için teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarının artması bana verilen tüm plaketlerden daha değerli olacaktır. Tüm sporcu evlatlarımın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.