Mahmut Atilla Kaya: İzmirlilerin aklıyla alay etmeyin!

Mahmut Atilla Kaya: İzmirlilerin aklıyla alay etmeyin!

CHP İzmir Örgütü’nün Menderes Belediyesi önündeki basın açıklamasına yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İzmirlilerin aklıyla alay etmeyin!” dedi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar da görevden uzaklaştırılması üzerine Cumhuriyet Halk Partili (CHP) isimlerden bu konuya ilişkin sert tepkiler gelirken Menderes Belediyesi önünde kitlesel bir protesto eylemi yapıldı. Protestoya yanıt veren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “İzmirlilerin aklıyla alay etmeyin!” ifadelerini kullandı.

ak-partili-kaya-izmirlilerin-akliyla-alay-etmeyin.jpg

“Kendi kabahatinizi başkalarını suçlayarak örtemezsiniz”

CHP’den seçilmelerinin ardından görevden alınan Urla, Menemen ve Menderes belediyeleri ile ilgili iddialara dikkat çeken Kaya’nın yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

“Aynı ilde, aynı dönemde bir başkanınız FETÖ, diğeri yolsuzluktan gitmiş; bir diğeri hakkında rüşvet iddiasına yönelik tutuklama sebebi var sayılmış, adli kontrol verilmiş, görevden uzaklaştırılmış, utanmadan hala konuşup bizi suçluyorsunuz! Bunları CHP'den biz mi aday yaptık! İzmirlilerin aklıyla alay etmeyin, artık kimse bu safsatalarınızı yutmuyor. Suçlu belli. Suçlu, İzmirlinin iradesini çantada keklik görüp, şımarıkça bu adayları belirleyen sizlersiniz. Kendi kabahatinizi başkalarını suçlayarak örtemezsiniz. 2023 Haziran'da, sandıkta görüşürüz.”

62c886d141ccb.jpeg

62c886d9d12a2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.