Manisa BBSK 1 - 1 Çatalcaspor 

Manisa BBSK 1 - 1 Çatalcaspor 

Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Konuk ekibin golünü 47. Dakikada Murat atarken, temsilcimizin golünü ise 51. Dakikada Ali kaydetti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Manisa Büyükşehir Belediyespor aynı puanda olduğu Çatalcaspor’u Mümin Özkasap Stadı’nda konuk etti. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarda izledi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda geliştirdiği ataklardan golü bulamadı. Konuk Çatalca ilk yarıda daha net pozisyonlar üretse de ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi. İkinci yarıya Çatalcaspor golle başladı. Konuk takım 47. Dakikada Murat’ın golüyle öne geçti. Bu golden dört dakika sonra yeşil-beyazlı ekipte Ali skoru eşitledi. Son dakikalarda Manisa Büyükşehir Belediyespor baskıyı arttırsa da skor değişmedi ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı. Manisa Büyükşehir bu sonuçla puanını 35 yaparak 7.’ci sıraya geriledi ve 44 puanlı lider Bodrumspor’un 9 puan gerisinde kaldı.
  
Maçtan Dakikalar;
 
         Maçın 6. Dakikasında ilk tehlikeli atak Çatalcaspor’dan geldi. Deniz’in sol kanattan ortasında Sadık ceza sahası içinde topu Gökhan’a bıraktı. Gökhan’ın etkili şutunda Umutcan gole izin vermedi.
 
         Çatalcaspor’da Deniz’in 28. Dakikada serbest atıştan direk kaleye gönderdiği top direğin hemen üzerinden auta gitti.
 
         Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ufukhan’ın 32. Dakikada kullandığı serbest atışta Çatalca kalecisi topu iki hamlede kontrol edebildi.
 
         Manisa Büyükşehir Belediyespor kalecisi Umutcan’ın 40. Dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadelede omzu çıktı. Bu oyuncu yerini Ömer Faruk’a bıraktı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle geçildi.
 
         Çatalcaspor 47. Dakikada golü buldu. Sol kanattan Deniz’in ceza sahasına gönderdiği topu Murat kafayla ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 
         Manisa Büyükşehir Belediyespor 51. Dakikada skoru eşitledi. Samed’in pasıyla ceza sahası yayı üzerinde buluşan Ali, dönerek etkili bir şut çıkardı ve durumu 1-1 yaptı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor 75. Dakikada Ali ile gole bir kez daha yaklaştı. Samed’in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Ali’nin şutunda Çatalca kalecisi gole izin vermedi. Son dakikalarda Manisa Büyükşehir Belediyespor baskıyı arttırsa da sonuç değişmedi ve mücadele 1-1 sona erdi.
 
 Stat: Mümin Özkasap Stadı
 
Hakemler: Erkoç Koray Doğan, Hakan Eygü, Ömer Lütfü Aydın
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Umutcan (Dk. 40 Ömer Faruk), Semih, Ali, Samed, Ufukhan, Barbaros Bahadır (Dk. 46 Gökhan), Engin (Dk. 72 Mehmet), Ümit, Özgür, Barış, Uğur
 
Çatalcaspor: doğan, Eyüpcan, Sadık Arda, Recep, Serkan, Oğuzhan (Dk. 78 İlyas), Mehmet, Mükail (Dk. 90+2 Eray), Deniz (Dk. 80 Hakan), Gökhan, Murat
 
Sarı Kartlar: Barbaros, Ümit, Barış, Uğur (Manisa BBSK), Doğan, Eyüpcan (Çataycaspor)
 
Goller: Dk. 47 Murat (Çatalcaspor), Dk. 51 Ali (Manisa BBSK)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.