Manisa Büyükşehir’in Dev Adamları Sahaya İndi

Manisa Büyükşehir’in Dev Adamları Sahaya İndi

2017-2018 sezonunda Türkiye Basketbol 2’nci ligi B Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

B Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yerli ve genç oyuncular sağlık kontrollerinin ardından gerçekleştirilen antrenmanda bir araya geldi.

 

Baş Antrenör, Ceyhun Cabadak ilk antrenmanda teknik ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyesi Özcan Nalbantlar da izledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının büyük hedefleri olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Bugün itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız yeni sezon çalışmalarına başladı. Türkiye Basketbol 2’nci ligi B Grubunda mücadele edeceğiz. Takımımız başarılı sporcularımızdan oluşuyor. Öncelikli hedefimiz bir üst lige çıkmak ve Manisa’yı basketbol adına duyurmak olacaktır. Manisa Büyükşehir Belediyespor taraftarlarımızı yeni sezonda basketbol maçlarına bekliyoruz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.