Manisa'da Cumhur adaylarına güleryüzlü karşılama

Manisa'da Cumhur adaylarına güleryüzlü karşılama

Esnaf ve vatandaşları selamlayan Cumhur İttifakı adaylarına Manisalılar, güler yüzle sevgi gösterilerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile birlikte şehir turu attı. Esnaf ve vatandaşları selamlayan Cumhur İttifakı adaylarına Manisalılar, güler yüzle sevgi gösterilerinde bulundu.

unnamed-(1)-443.jpg

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile birlikte, esnaf ve vatandaşları selamladı. Cumhur İttifakı adaylarının programına MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Meteler Töz,  AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan, meclis üyesi adayları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

unnamed-515.jpg

Hatıra Fotoğrafları Çektirdiler

Cumhur İttifakı adayları ilk olarak Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Daha sonra Uncubozköy, Akmescit, Dış Mahalle, Karaköy, Sultan Önü, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Doğu Caddesi, 8 Eylül Caddesi, Moris Şinasi Çocuk Hastanesi, Bahtiyar Tosunbaş Caddesi, Horozköy, Menemen Yolu, Atatürk Kent Parkı, Laleli güzergahı boyunca vatandaşları selamladı. Vatandaşlar Cumhur İttifakı adaylarına sevgi gösterilerinde bulundu. Başkanlar, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.