Manisaspor'da Makukula sorunu çözüldü

Manisaspor'da Makukula sorunu çözüldü

Eski futbolcumuz Ariza Makukula'nın kulubümüzden alacağı ücret ile ilgili kendisine ilk etapta talep ettiği 60 bin Euro (325 bin TL) ödenmiştir.

Manisasporumuz uzun süredir kamuoyunun da gündeminde olan eski futbolcularımızdan Ariza Makukula konusunu çözüme kavuşturdu. Yönetim kurulumuzun uzun süredir üzerinde çalıştığı ve oyuncunun avukatlarıyla yapılan görüşme sonucunda futbolcunun talep ettiği 60 bin Euro (325 bin TL) hesabına yatırılarak konu çözüme kavuşturulmuştur. 

Destek verenlere teşekkür ederiz

Makukula konusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanımız Bülent Baygeldi, "Biz bu konuda üzerimize düşen görevi yaptık ve uzlaştığımız 60 bin Euro'yu oyuncuya gönderdik. Bu konunun çözümünde kulübümümüze destek olan esnaf dostlarımıza teşekkür ederiz. Manisalıların Manisaspor'a verdiği destekler göstermiştir ki Manisaspor, Manisa'nın gerçek takımıdır. Öncelikle önümüzde duran en büyük sorun Makukula idi. Bu konuda ilk adımı attık. Yönetim kurulu olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa gece gündüz mesai harcadık ve gerekeni yaptık. Şimdi önümüzde duran diğer bir konu transfer yasağı. Bu konunun da çözümü ile ilgili her türlü girişimi başlattık" ifadelerini kullandı. 

Diriliş başladı

Bu sezonu 'Diriliş' sezonu olarak belirlediklerini hatırlatan Baygeldi, "Diriliş sezonunun ilk adımını attık. Bu çabamıza Manisa kayıtsız kalmayacaktır. Manisaspor eski günlerine daha güçlü bir şekilde dönecektir. Manisaspor sevdalılarının hiçbir şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.