Manisaspor'un Yeni Hocası Mehmet Altıparmak

Manisaspor'un Yeni Hocası Mehmet Altıparmak

Spor Toto 2. Lig takımıyken başarıyla PTT 1. Lig'e yükselen Manisaspor'un geçtiğimiz günlerde yollarını teknik direktörüyle ayırmasının ardından Mehmet Altıparmak ile masaya oturarak anlaştı.

Manisaspor'un yeni hocası olan Mehmet Altıparmak takım ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisaspor, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya vardı. Altıparmak, 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim binasında Başkan Abdullah Mergen ile yaptığı görüşme sonrasında 1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Başkan Abdullah Mergen, bu yeni birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek, “Mehmet Altıparmak hocamız geçmişte görev aldığı takımlarda oynattığı futbol ile Türk futbol kamuoyunun beğenisini kazanmış önemli bir isim. Kendisinin kulübümüze çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin en önemli kulüplerinden olan Manisaspor’da görev alacak olmanın kendisi için onur olduğunu ifade eden Mehmet Altıparmak ise, “Amacımız geçmiş sezonlarda süper ligde önemli işler gerçekleştiren Manisaspor’u layık olduğu süper lige tekrar çıkarmak” dedi.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın yardımcılıklarını ise Murat Özduran, Korhan Özen ve Şanver Göymen yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.