Maraş’ın Altın Değerleri Kelle Paçacıdaydı

Maraş’ın Altın Değerleri Kelle Paçacıdaydı

Kahramanmaraş’ın Altın Değerleri Maraş Kelle Paça da Miraç gecesinde bir araya geldi. 

Kahramanmaraş’ın Altın Değerlerinden BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, sanatçı Kıraç, stratejist Abdullah Çiftçi, Meclis Başkanı Mustafa Narlı, Avukat Bekir Dedeler, Hermose Giyim Gökhan Kısakürek- Mustafa Gürsoy Edirnekapı Maraş Kelle Paça da Miraç gecesi bir araya geldi.

İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlılar başta olmak üzere yolu İstanbul’a düşen her bir Maraşlı’nın mutlaka bir selam vermek, acı bir kahvesini içmeden dönmediği şehrin Bilal Ardıç başkanı dün akşam Edirnekapı’daki Kahraman MARAŞ PAÇA dükkânında “Dostlar Buluşması” organize etti.

abdullah-ciftci-kirac-bilal-ardic.jpeg

“Başkan Bilal Ardıç Miraç Gecesinde Dostlarıyla Buluştu”

KENTMARAŞDER Genel Başkanı ve aynı zamanda Güngören Kent Konseyi Başkanlığı dönem başkanlığını yürüten Bilal ARDIÇ, Miraç Gecesinde organize ettiği Dostlar Buluşmasına sınırlı sayıda çok özel misafirler davetliydi.

“Kahramanmaraş’tan özel olarak tarhana, firik, acı biber, kuru üzüm getirilirken kelle paça, kuzu ciğer ve içli köfte ikram edildi.”

Maraş Dostlar Buluşmasına ünlü sanatçımız KIRAÇ, BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu) Başkanı Mehmet Ali Akben başta olmak üzere TV Yorumcusu stratejist Abdullah Çiftçi, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur (forbes100), Kahramanmaraş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Narlı katıldı. Ayrıca Avukat Bekir Dedeler, Emir Akben, Hermose Giyim Gökhan Kısakürek-Mustafa Gürsoy, işadamı Mücahit Karabulut’la çok değerli üst düzey bürokratlarımızdan Enes Akben ve Emekli Emniyet Müdürü TİM - Terörizm ile Mücadele Stratejik Araştırma Birlik ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Yesugay Aksakal gecede başkanı yalnız bırakmadı. Edirnekapı Maraş Paça Dostlar Buluşmasını takip eden gazeteci Eyüp Kadir Kılcı gecede “dünden bugüne koyu bir Maraş ve Maraş’ta Yaşanılan Anılar uzun uzun konuşuldu”. Gece hatıra fotoğrafları çekimiyle bir sonraki buluşma da görüşmek ümidiyle sona erdi dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.