Marcel İlhan ve İpek Soylu Erken Veda Etti

Marcel İlhan ve İpek Soylu Erken Veda Etti

Wimbledon’da korta çıkan milli tenisçiler Marsel İlhan ve İpek Soylu, elemelerin ilk turunda rakiplerine yenildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen yılın üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon’da korta çıkan milli tenisçiler Marsel İlhan ve İpek Soylu, elemelerin ilk turunda rakiplerine yenilmekten kurtulamadı.

Günün ikinci maçında sahne alan Marsel, klasmanda kendisinden 46 basamak ileride, 134.'lükte yer alan Daniel Munoz de la Nava’ya boyun eğdi. 34 yaşındaki İspanyol rakibi önünde her iki sette de birer kez servisini kırdıranİlhan, korttan 6-3, 6-4’lük mağlubiyetle ayrıldı.

İpek ise dünya 125 numarası İsveçli Rebecca Peterson karşısında setlerde öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Çim zemindeki zorlu organizasyonda ilk defa büyükler kategorisinde ter döken Soylu, 1 saat 41 dakika sonunda Peterson’a 3-6, 6-4, 6-1’le kaybetti.

ÇAĞLA ANA TABLODA

Dünya sıralamasının 77. basamağındaki Çağla Büyükakçay, Wimbledon’da doğrudan ana tabloda raket sallayacak. Büyükakçay’ın rakibi 24 Haziran Cuma günü yapılacak olan kura çekimi neticesinde belirlenirken, ana tablo heyecanı 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.