Marco Paixao'dan ertelenen liglerle ilgili açıklama!

Marco Paixao'dan ertelenen liglerle ilgili açıklama!

Marco Paixao, tüm dünyada yaşanan Korona virüs salgını nedeniyle ertelenen lige daha güçlü bir şekilde döneceklerini söyledi. 

Portekizli rekortmen golcü, Altay taraftarı ve arkadaşlarını, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarması ile de dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Evimde kalıyorum. Hep birlikte Korona virüsü karşı birlikte olacağız. Bu iş burada bitmedi. Yakında daha güçlü geri döneceğiz. Şu anda takım arkadaşlarımla beraber idman yapamıyoruz. Dünyanın değişik liglerinde forma giyen arkadaşlarımla da konuşuyorum. Onlar da aynı bizim durumda. Herkes evinde çalışarak bir şekilde formunu korumaya çalışıyor.” dedi.

Altay’ın kulüp olarak tesislerde gerekli dezenfeksiyon çalışmalarını yaptığını hatırlatan Marco, Yalçın Koşukavak ve ekibinin hazırladığı çalışma programını hem evinde hem de kendisine ayrılan özel zamanlarda Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde uyguluyor.

PERFORMANSI KISKANDIRIYOR

2018-2019 sezonunda Siyah-beyazlı ekibe transfer olan 35 yaşındaki oyuncu, attığı gollerle başta Altay olmak üzere birçok futbolseverin gönlüne taht kurdu. Geçen sezon 33 gol atarak gol kralı olan Portekizli yıldız, bu sezon oynanan 28 maçta takımına 17 gollük bir katkı sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.