Mario Gomez Beşiktaş'ta Kalmak İçin Başvurdu

Mario Gomez Beşiktaş'ta Kalmak İçin Başvurdu

Alman yıldız oyuncu Mario Gomez, Menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a başvurarak sezon sonuna kadar takımda kalmak istedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından sezon başında beklenmedik bir sürprizle transfer edilen Mario Gomez, sezon sonuna kadar takımda kalmak istediğini takım yönetimine bildirdi.

Gomez'in sözleşmesine göre sadece Fiorentina'ya bedel ödemeden dönebileceği belirtilirken, Beşiktaş'ta devam edip etmeyeceğini Nisan ortalarına kadar yönetime söylemesi gerekiyordu. 21 Nisan'dan önce davranan deneyimli futbolcu, menajerini kulüp yönetime göndererek, lig sonuna kadar takımda kalmak istediğini belirtti. Kulüpten konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği bilinen Mario Gomez, takımda kalma isteğini Fenerbahçe Galatasaray derbi müsabakasından önce yaptı. Takımın şampiyon olacağının netleşmesiyle beraber takımda kalmasında bir sorun olmayacağının altını çizen deneyimli futbolcu, Fiorentina dışında başka bir takıma gitmesi durumunda çok ağır bedel ödeyecek.

medyaege-mario-gomez

Kalırsa çok düşük bonservis ödenecek

Yıldız futbolcu Beşiktaş'ta kalması durumunda, takım yönetimi Fiorentina'ya sadece bin Euro bonservis ödeyecek. Gomez eğer başka bir takıma giderse, Beşiktaş hem takıma hem de oyuncuya büyük bir bedel ödetecek. Fiorentina'nın sözleşmeyi iptal edip başka bir takıma Mario Gomez'i neredeyse bir servete mal olacak. Öte yandan Mario Gomez önce İtalya'ya döner ve sonra başka bir takıma satılırsa, Beşiktaş Fiorentina'dan satış bedelinin yüzde 50'sini tazminat olarak alacak.

Beşiktaş ünlü yıldızı satmaya kalkarsa anlaşmaya göre bu sefer Fiorentina'ya satış bedeli üzerinden yüzde olarak tazminat alacak.

Bu sezon Türkiye'de ve Avrupa'da 23 gol

Avrupa'da bir çok takımın transfer etmek istediği ve takibe aldığı Alman yıldız oyuncu Mario Gomez, bu sezon içerisinde Avrupa Ligi'nde 2, Türkiye'de Süper Lig'de ise çıktığı 28 karşılaşmada 21 gol attı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.