Markamama.com ve Ajanimo'dan anlamlı hareket

Markamama.com ve Ajanimo'dan anlamlı hareket

Markamama.com ve Ajanimo, Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü üyesi öğrencilerinden sokak hayvanlarına mama

Markamama.com ve Ajanimo, Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü üyesi öğrencileri ile birlikte Kocaeli Kent Ormanı ve Umuttepe’deki sürgün köpeklerin mama, su ve bazı bakım ihtiyaçlarını karşıladı. Renkli anların yaşandığı besleme sırasında hayvanların mutluluğu hareketlerine yansıdı.

ORMANLARIN AÇ ÇOCUKLARI HAYVANSEVERLERİ GİRİŞTE KARŞILADI

Kocaeli Kent Ormanı ve Umuttepe civarındaki sokak hayvanlarıyla buluşan hayvan dostlarını köpek ve kediler karşıladı. Mamaların araçlardan indirilmesinden dönüşlerine kadar onlarla birlikte olan canlıların mutlulukları ise yüzlerinden okundu.

2_132625248.jpg

YAVRULAR YAŞ MAMA İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

Patili dostlar için 150 kilogram kuru mamanın yanı sıra kuru et, ödül maması ve özellikle yavru köpeklerin birbirleriyle yarışırcasına yediği yaş mamalardan bol miktarda dağıtıldı. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla ormandaki hayvanların yemek bulmasının zorlaşacağından dolayı, olumsuz hava koşullarında dağıtılmak üzere belli bir miktar mama yaşam hakkının genç savunucuları öğrencilere saklamaları üzere verildi.

BESLEMEYE VETERİNER DE KATILDI

Orman beslemesine, Markamama’nın çiftliğinde görev alan bir veteriner de katıldı. İhtiyacı olan hayvanların bakımı besleme sırasında yapılırken, daha büyük müdahaleler gerektirenlerin ise notları alındı.

ORMAN BESLEMELERİ FARKLI YERLERDE DEVAM EDECEK

Markama.com ve Ajanimo’nun üniversitelerin doğa ve hayvan kulüpleri ile birlikte orman beslemesine devam edeceklerini söyleyen www.ajanimo.com sitesinin yayıncısı Birgül Taşdemir şunları söyledi:

“Sokağımızda olması gereken köpekler, ne yazık ki ormanda sürgündeler. Sürgün köpekler güvende değiller, beslenemiyorlar, yazın aşırı sıcağından kışın aşırı soğuğunda onları koruyacak bir yuvadan yoksunlar, vahşi hayvanların tehlikesine açıklar. Hayatta kalmayı başarabilenler ise ciddi sağlık sorunları yaşıyorlar. www.ajanimo.com hayvan haber sitesi olarak “Sürgün Köpekler” için neler yapabiliriz diye düşünürken Türkiye’nin önde gelen online Pet Store’larından Markamama.com’la bir araya geldik. Üniversite doğa ve hayvan kulüpleri ile orman beslemesi projesi ortaya çıktı. Hem geleceğimizi de emanet ettiğimiz yaşam hakkının genç savunucularını desteklemek hem “Sürgün Köpekler”in yaşam mücadelesinde yanlarında olmak istedik. Markamama.com ile birlikte yürüttüğümüz orman beslemesi, farklı üniversitelerle birlikte devam edecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.